Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Sexi Momoa je opäť voľný! Zohrala v tom úlohu exmanželka?!
Zdielať na

Sexi Momoa je opäť voľný! Zohrala v tom úlohu exmanželka?!

Zdroj: Instagram/JM

Po januárovom rozchode s manželkou Lisou Bonet (54) sa filmový Aquaman Jason Momoa (42) do ďalšieho vážneho vzťahu nehrnul, ženám sa však rozhodne nevyhýba. Na oscarovej afterparty ho bolo vidieť v spoločnosti Kate Beckinsale (48). Mala na sebe sexi model šiat a herec jej ako džentlmen poskytol svoje sako, aby neprechladla. Svoju spoločnosť si vraj obaja užívali a tak sa hneď objavili špekulácie, že sa dali dokopy. Momoa to so smiechom vyvrátil s tým, že už teda radšej nikdy nebude gavalier.

​No ďalšie podozrenie sa už ukázalo byť pravdivé. Vo filme Ambulancia účinkuje s mexickou herečkou Eizou González (32) a práve s tou mal mať od februára vzťah, ako dôverný zdroj uviedol pre magazín People. "Záleží mu na nej. Obaja sú však zaneprázdnení prácou, len sledujú, kam sa to posunie. Zatiaľ to nie je nič vážne," prezradil nemenovaný zdroj. Tomu by nasvedčovalo aj to, že na premiére sa vtedy spolu po červenom koberci neprešli.

Svoj vzťah Momoa a González potvrdili až minulý mesiac. Ale teraz je všetko zase inak a atraktívny pár sa vraj stihol medzitým rozísť. "Sú to veľmi odlišní ľudia," prezradil pre People zdroj z ich blízkeho okolia. Ďalší zdroj tvrdí, že dvojica stále ešte dúfa, že by to mohlo fungovať. "Majú sa veľmi radi, pričom spolu nejaký čas chodili potajomky, než sa to dostalo na verejnosť. Sú v rôznych životných etapách," podotkol. Obaja majú mať svoje pracovné kalendáre veľmi nabité, no vraj "majú rovnakého ducha".

Podobne ako Momoa je Gonzáles "veľmi zábavný, všetkému otvorený typ človeka" so sklonom k dobrodružstvu. Vo vzťahoch ale preferuje tie dlhodobejšie pred príležitostnými. Momoa je podľa zdroja "naozaj dobrý chlap, veľmi štedrý a stále šťastný, ide mu o lásku a jej šírenie". Vo vzťahu s Eizou ale nechcel nič unáhliť, no možno si zachovali až príliš veľký odstup a vzťah to neustál. A možno za tým boli pretrvávajúce city sexi obra k jeho exmanželke.

Momoova bývalka je skutočne veľmi krásna žena:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eiza Gore (@eizagonzalez)

Rozchod s Lisou Bonet je ešte pomerne čerstvý, všeličo musí ešte vstrebať a pochopiť. Nakoniec majú spolu aj dve neplnoleté deti, 14-ročnú dcéru Lolu a 13-ročného syna Nakoa-Wolfa. "Mal Lisu veľmi rád a stále je tam veľa vzájomného rešpektu, pokiaľ ide o ňu," uvádza zdroj ako argument pre váhanie so vzťahom ku Gonzáles. "Niežeby to nebral vážne, ale so svojimi deťmi sa nebude do ničoho rýchlo hrnúť," vysvetľoval jeho pomerov znalý informátor. "Láska medzi nami pokračuje, vyvíja sa spôsobom, ktorý chce poznať a prežívať. Vzájomne sa oslobodzujeme, aby sme boli tým, kým sa učíme byť," uviedol v januári Momoa vo vyhlásení o ich rozchode. Aj vtedy sa začali šíriť reči, že sa ešte definitívne nerozišli. Ktovie, možno tie dlhé spoločné roky skutočne nedokážu len tak hodiť za hlavu.

Súvisiace články

Najčítanejšie