Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúci rozchod Natálie Kočendovej a Lakyho Royala! Prekonali aj stratu dieťatka, ČO sa stalo teraz?!
Zdielať na

Šokujúci rozchod Natálie Kočendovej a Lakyho Royala! Prekonali aj stratu dieťatka, ČO sa stalo teraz?!

Archívne video

Získaním titulu Top Model of The World sa pre Natáliu Kočendovú (22) otvorili dvere do veľkého sveta modelingu. Táto mladá žena vraj na to čakala "celý život". V jej veku to nebolo zas tak dlho, ale je tiež pravda, že si už všeličo prežila vrátane predčasného pôrodu svojho synčeka so smutným koncom. O všetko sa delila s fanúšikmi na sociálnych sieťach a vydala už dokonca aj knihu. Silným príbehom si získala ešte väčšiu pozornosť. Všetko je preto dobre naštartované na rozbehnutie jej oslnivej kariéry. Zrejme aj preto začali podaktorí pochybovať o jej zotrvaní pri partnerovi Lukášovi Vlačuhovi, alias Laky Royalovi, známom barberovi a dobrom kamarátovi Rytmusa.

​Hoci sa zdalo, že ich lásku nezmarí nič, prišla prekvapujúca správa. Obaja teraz súčasne informovali svojich sledovateľov na Instagrame o rozchode. A zverejnili pritom aj rovnakú fotografiu, kde vyzerajú ako šťastne zamilovaný pár. A zjavne pri jej fotení aj boli. "Presne túto fotku som chcel dať von, keď som požiadal Natálku o ruku! Bol som oslepený láskou a pozeral som sa len svojím smerom," priznal sa kajúcne Lukáš. Zrejme si nechcel všimnúť, že je ambiciózna Natália už celkom inde. Podobný začiatok volila aj kráska. "Touto fotkou sme Vám chceli oznámiť zásnuby... Osud tomu chcel inak. Naše cesty sa už nejaký čas späť rozišli. Ďálej pokračujeme ako priatelia a som Lukymu za všetko VEĽMI vďačná," vyznala sa.

Je pravda, že ich spolu nebolo vídať už dlhšiu dobu. Natália si intenzívne buduje kariéru, čo vyžaduje veľa času a vzťah odložila bokom. "Bol som sebecký a myslel len na to, čo chcem ja! Neuvedomoval som si, čo vôbec Natálka od života chce, ale nakoniec si uvedomíte, že Natálka vyhrala svetovou súťaž, má pred sebou toľko práce a kariéru, má plány a ciele, preto máme každý iné priority, že sme sa rozhodli ísť každý svojou cestou," vysvetľoval ďalej Laky na svojom profile. "Stávkovali ste, kedy bude koniec týždňov, mesiacov a nakoniec z toho bolo krásnych 2 a pol roka bezchybnej Lásky! Naozaj som si užil každú sekundu," zanechal odkaz pre hejterov.

Natálii sa v marci splnil sen:

Barber nezabudol uviesť, že se rozišli "v priateľskom duchu, plní lásky, súcítenia, vzájemnej podpory ku druhému." A na záver Natálii tiež pridal aj niekoľko dobrých rád do života. "Nezabúdaj hlavne, aby si mala okolo seba čo najmenej falošných ľudí! Neboj se povedať nie! Vždy zamknúť večer a vždy úprimnosť! Love you," vyznal sa zjavne stále milujúci Laky. Natália akoby len čakala na jeho príspevok, hneď ako prvá pridala svoj komentár.  "Ďakujem ti za všetko. Vždy tu budem pre teba, veď ty vieš," odkázala mu s ústretovosťou. Je iste rada, že to jej priateľ, s ktorým zdieľala pár rokov dobré aj zlé, zobral rozumne.

Laky zverejnil skutočne dojímavé vyznanie:

"Po rozchode sa vždy ukáže pravá tvár, Ty si mi ukázal, že si naozaj jeden z najlepších ľudí v mojom živote. Vždy tu budem pre Teba," dodala krásna Kočendová. Tým dojala nielen Lakyho, ale snáď všetkých obdivovateľov páru. Vzápätí jej to dali vedieť v komentároch. "Málokto sa po rozchode dokáže zachovať takto. Klobúk dole pred Vami," vyjadrila sa jedna jej sledovateľka. "To ma mrzí, boli ste krásny pár. Život ide ďalej...," odkázala ďalšia. Pár sa rozišiel našťastie včas, aby sa v ich vzťahu nevytváralo dusno a napätie. Uvidí sa, čo im obom život ešte pripraví. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie