Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tomu sa hovorí využiť situáciu! V predaji je TENTO luxusný penthouse, kde žil Depp s Heard!
Zdielať na

Tomu sa hovorí využiť situáciu! V predaji je TENTO luxusný penthouse, kde žil Depp s Heard!

Archívna reportáž

Aj keď sa o Johnnym Deppovi (58) hovorí, že peniaze, ktoré zarobil za účinkovanie vo filmoch ako sú Piráti z Karibiku a v mnohých ďalších, ľahkovážne míňal, až také zlé to iste nebolo. Má totiť aj veľkú záľubu v kupovaní realít na tých najlepších miestach nielen v USA. Medzi skvosty patril aj apartmán na vrchole ikonickej budovy Eastern Columbia v centre Los Angeles. Kúpil tam naraz hneď päť penthousov, ktoré dal navzájom prepojiť. Po rozvode s Amber Heard v roku 2016 sa ich herec zbavil predajom za celkovú sumu 12,78 milióna dolárov. Všetky boli ale opäť rozdelené, aby sa mohli obývať samostatne. Jeden z apartmánov, kde sa údajne odohrávali násilnosti opisované na nedávnom súdnom procese, je aktuálne v predaji.

​Údajne len zhodou okolností ide práve teraz do predaja a ponúka sa zájemcom za 1,76 milióna dolárov. Zistili to v denníku The Post. V ponuke je penthouse uvádzaný ako jednoizbový, čo v našich pomeroch znamená jednu spálňu a jednu obývaciu izbu, no z fotiek je zrejmé, že je tam ešte značne viac priestoru. "Je to len náhodné načasovanie," tvrdí maklér Ernie Carswell, ale nie je to celkom uveriteľné. Ako to v biznise býva, nič nie je náhoda a dobré načasovanie je polovica úspechu. Ak ale niekto čaká, že v byte ešte bude cítiť ducha Johnnyho, bude sklamaný. Ikonický byt bol nielen oddelený od susedných štyroch, ale aj upravený. Z priestoru bol totiž značne zredukovaný Deppov "nezameniteľný, bohémsky štýl".

"Keď tam Johnny býval, bolo to naozaj sídlo v oblakoch, pretože bolo celé otvorené," prezradil Carswell. Táto nehnuteľnosť s "veľmi veľkou spálňou s orientáciou na východ" bola vraj jedným z obľúbených priestorov Deppa a Heard, kde trávili počas ich krátkeho manželstva veľkú časť svojho času. Dokonca aj bez ďalších priľahlých penthousov má táto jednotka "neuveriteľný rozsah a výšku a vychádza sa z nej k strešnému bazénu budovy, ktorý je tak dramatický, ako to len v Los Angeles ide". Táto farebná a architektonicky ohromujúca budova slúžila ako kulisa mnohých filmov. Nachádza sa v centre mesta a môže sa pochváliť slušným vybavením v budove vrátane wellness centra s bazénom, posilňovne, zenovej záhrady, 24-hodinovej služby concierge, ktorá ponúka asistenta na splnenie akýchkoľvek požiadaviek obyvateľov, kedykoľvek počas dňa alebo noci. 

Pozrite si prehliadku jedinečneého penthousu Johnnyho Deppa v Los Angeles, v ktorom sa diali pekné, no žiaľ, aj veľmi škaredné scénky z manželstva s Heard:

Okrem toho je modrá veža s terakotovými dlaždicami historicky chránená, čo jej majiteľom umožňuje významné daňové úľavy. "Bazén využívalo len veľmi málo ľudí v budove, ale viem, že Depp a Amber si ho užívali," spomína Carswell. "Rozhodne to vôbec nie je typická losangeleská rezidencia, čo ju robí takou výnimočnou," zanietene tvrdí vo svojom opisovaní nehnuteľnosti Carswell. Je takmer isté, že sa mu podarí predať tento penthouse veľmi rýchlo. Keďsa  odtiaľ Depp svojho času odsťahoval, bolo nájomné stanovené na sumu 5 500 dolárov mesačne. Fotky bytu a konkrétnu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť TU.

Predaj bytu, ktorý Johnny s Amber obýval, mohol byť spôsob ako zabudnúť na temnú kapitolu v jeho živote:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie