Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Krainovú môže aj rozdrapiť! Keď počuje TÚTO otázku o jej deťoch, stráca kontrolu!
Zdielať na

Krainovú môže aj rozdrapiť! Keď počuje TÚTO otázku o jej deťoch, stráca kontrolu!

Archívna reportáž

Česká modelka a influencerka Simona Krainová (49) je známa svojim ostrým jazykom a keď sa jej niečo nepáči, nemá problém to dať aj najavo. Rada zdieľa svoje súkromie na sociálnej sieti a neraz sa v komentároch nevyhne štipľavým poznámkam, čo ju vie veľmi vytočiť. O to viac, ak sa to dotýka jej dvoch synov, Maxa a Bruna. Simona veľmi rada cestuje do exotických krajín, teraz sa spolu s rodinou rozhodla usadiť v Dominikánskej republike. Kvôli tomu do nej začali rýpať podaktorí jej sledovatelia na sociálnej sieti. A to aj kvôli vzdelávaniu jej detí. Ona sama v tom však problém nevidí. Má s tým skúsenosti z minulého roku, keď boli počas lockdownu z dôvodu covidu niekoľko mesiacov na karibskom ostrove Saint Martin.

​K školskej výuke v Česku mala Krainová v poslednom čase viackrát výhrady. Veľmi sa rozčuľovala nad častou výlukou výučby kvôli covidu v škole, ktorú navštevujú jej dvaja synovia, Max a Bruno. Keď bola spolu s manželom vo februári na detoxikačnom pobyte na Srí Lanke, dostala z domova opäť správu, že sa v triede synov pri testovaní objavil covid a všetci žiaci museli ísť preto do karantény. "To, že naše deti už teraz nemajú šancu na kvalitné vzdelanie, je jasnejšie ako nebo tu," napísala v rozčúlení Simona na svojom profile Instagramu. "Už po stopäťdesiatykrát. Opäť celá trieda v karanténe. To je už fakt zúfalé, že sa mi do toho Kocúrkova vôbec nechce," dodala modelka, ktorá má už dosť nariadení, ktoré brzdia vedomostný rozvoj jej detí. Na vzdelávanie synov vraj veľmi dbá.

Ďalšia rana svet vzápätí po pandémii covidu postihla v podobe vojnového konfliktu na Ukrajine. Simonu rozčuľovalo, ako v škole začali napádať ruské deti, ktoré za nič nemôžu. Vojnou a nedostatkom energií ohrozovanú Európu spolu so zdražovaním všetkého, preto opúšťala Simona s rodinou tak zrejme bez väčších výčitiek. Ona si už vlani vyskúšala, že podnikať s jej modelmi plaviek a oblečenia môže aj odtiaľ prostredníctvom e-shopu a manžel to má v rámci svojho podnikania asi podobne. Deti rovnako, ako vlani na ostrove Saint Martin, budú dostávať úlohy na základe školských osnov z ich pražskej školy a na konci roku sa dajú preskúšať školskou komisiou. Ale možno neskôr nastúpia aj do tamojšej školy.

Simona je temperamentná žena, čo sa odráža aj na jej vzťahoch s kolegyňami zo šoubiznisu. Mnohí si ešte pamätajú incident so slovenskou kolegyňou Andreou Verešovou:

​Preto si zas až tak veľa nerobí z poznámok ako: "Deti nechodia do školy?" či "A ako riešite školu, keď toľko cestujete?"  Na jej obranu sa zas postavili iní argumentáciou: "Deti môžu byť na individuálnom vzdelávaní. Moje deti tiež nechodia do školy, chodia dvakrát ročne na preskúšanie". K tomu zas niekto štipľavo poznamenal: "Mamine vzdelanie asi nebude tak horúce. Rodina bude mať iné priority." To už ale Krainová nevydržala a rázne odpovedala: "Potom sú to evidentne málo vzdelaní ľudia, keď nevedia, že im nie je nič do života iných ľudí, však? Áno, máme iné priority ako sa pliesť do života iným ľuďom s pocitom, že to niekoho zaujíma. My sme šťastná rodina a žijeme naplno. A čo vy?" Nuž, na to sa azda nedá nič povedať, len súhlasiť, že Simona má pravdu - ľudia by skutočne nemali riešiť súkromie druhých.

Simonine deti sú v krásnom prostredí nepochybne šťastné, a to je najdôležitejšie. Našli sa však ľudia, ktorí modelke vyčítajú spôsob ich vzdelávania: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie