Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ozval sa exfrajer Amber Heard, miliardár Elon Musk! TOTO odkázal súdiacemu sa páru!
Zdielať na

Ozval sa exfrajer Amber Heard, miliardár Elon Musk! TOTO odkázal súdiacemu sa páru!

Archívna reportáž

Kým sa čaká na konečný verdikt poroty v rámci súdneho procesu vo Fairfaxe vo Virgínii v kauze Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36), po prýkrát sa vyjadril aj Elon Musk. Tento výstredný miliardár prežil s Amber v roku 2017 krátky románik. Spoznali sa ale ešte v roku 2013 pri nakrúcaní filmu, kde hral Musk epizódnu rolu. Po piatočnej záverečnej reči právnikov z oboch strán kauzy, predtým, ako začala rozhodovať súdna porota, zverejnil svoj názor. V kauze ide o obrovské peniaze. Ak súd vyhrá Depp, bude mu musieť vyplatiť Heard 50 miliónov dolárov, v opačnom prípade zas žiada ona 100 miliónov. A v prípade oboch ide aj o ich kariéru a povesť. Podľa Muska sú však obaja na tom podobne, ak nie rovnako.

Najbohatší muž sveta, generálny riaditeľ spoločnosti SpaceX a majiteľ Tesly povedal Lexovi Fridmanovi, vedcovi a moderátorovi podcastov to azda najrozumnejšie, čo sa v ich situácii dá povedať. "Dúfam, že sa obaja posunú ďalej. V ich najlepších chvíľach je každý z nich neuveriteľný," uviedol miliardár a veľmi prezieravo sa nepriklonil na nikoho stranu.

Počas celého súdneho procesu sa Elon Musk nijako nezapájal, ani nevyjadroval. Dokonca nebol ochotný vypovedať ani ako svedok, hoci ho Johnny Depp obvinil, že mal s Amber pomer ešte počas ich manželstva. Herečka však tvrdí, že to bolo až po ich rozvode. Musk po svojom právnikovi odkázal, že ku každej jeho aférke s milenkami sa rozhodne nemieni vyjadrovať, čo muselo byť pre Heard riadne ponižujúce. Tá si zrejme robila nádeje na vážnejší vzťa a údajne si nechala zmrazené embryá s Muskom z čias, keď ešte spolu chodili, napriek jeho nesúhlasu. Dokonca sa povráva, že dcéra, ktorú jej porodila náhradná matka, je vraj utajeným potomkom miliardára. Musk sa mal kvôli tomu s Amber aj súdiť a chcel, aby boli embryá zničené. 

Na pojednávaní nechýbajú emócie, Amber tvrdí, že sa jej denne ľudia smrťou alebo smrťou jej dcérky:

Dcéra sa Amber narodila vlani a podľa amerického práva žena nemusí uvádzať totožnosť otca. Filmová producentka Jennifer Howell, ktorá je blízkou priateľkou rodiny Heard, vo svojom vyhlásení po predvolaní na súd uviedla, čo jej prekvapivo povedala Amberina mama: "Paige mi povedala, že Johnny je v porovnaní s Elonom buď anjel, alebo svätec."  Musk rozhodne nie je žiaden svätec, ale je zas pravda, že po rozvode Amber s Johnnym, keď sa zaviazala, že vysúdených sedem miliónov daruje dvom charitatívnym organizáciám, jej prispel 1 miliónom. Týmto organizáciám ich dal poslať z jeho účtu, každej s polovicou tejto sumy. Odvtedy Amber organizáciám neposlala nič, vraj na tom nebola finančne dobre, pritom za úlohu v Aquamanovi dostala nemalý honorár. Ostávajú už len posledné hodiny a dozvie sa, či bude multimilionárka, alebo naopak, súd prehrá a bude to pre ňu znamenať absolútny finančný krach.

Lex Friedman rozprúdil na Twitteri zaujímavú debatu, odpovedal mu aj bývalý milenec Amber, miliardár Elon Musk:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie