Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Deppova právnička rozobrala Amber, tá narieka, že ju chcú zabiť a dať jej dieťa do mikrovlnky!
Zdielať na

Deppova právnička rozobrala Amber, tá narieka, že ju chcú zabiť a dať jej dieťa do mikrovlnky!

Archívna reportáž

Niekoľko týzdňov bola pozornosť fanúšikov Johnnyho Deppa (58) či Amber Heard (36) uprená na súdnu sieň vo Virgínii, kde sa konal súdny proces v kauze domáceho násilia. Celý proces bolo možné sledovať na obrazovkách v priamom prenose, priam na spôsob reality show - plný emócií, aj hereckých výkonov. Nečudo, veď obaja hlavní aktéri sú herci, ba dokonca Amber vraj podala svoj životný výkon, ako sarkasticky tvrdil tím Deppa. V piatok sa konala posledná časť výpovedí, ale azda aby pridali chvíle napätia, verdikt sa posunul až na utorok. Rozhodnúť o víťazovi zrejme nie je pre porotu ľahké.

​Za Deppov právnický tím prehovorila v záverečnej reči advokátka Camille Vasquez, ktorá sa stala vďaka jej blízkym kontaktom s Deppom hviezdou internetu. Nielenže je pekná, ale vedela vždy zaťať do živého v rámci svojich otázok a argumentácií voči Heard. Nebolo tomu inak ani na záver súdneho sporu. Vo svojom prejave smerom k súdnej porote konštatovala: "Dňa 27. mája 2016 vošla pani Heard do súdnej budovy v Los Angeles, aby si vydupala súdny zákaz voči pánovi Deppovi. A pritom mu zničila život tým, že svetu klamala, že prežila domáce násilie." A hneď v súvisloti s tým dodala: "Dnes, 27. mája 2022, teda presne o šesť rokov neskôr, vás žiadame, aby ste pánovi Deppovi vrátili jeho život tým, že svetu poviete, že pán Depp nie je násilník. A aby ste pani Heard dohnali k zodpovednosti za jej lži."

Na podporu svojho tvrdenia uviedla niekoľko dôkazov. V prípade z decembra 2015, keď mal Depp Amber udrieť do hlavy až tak, že mala modriny pod očami, zlomený nos a vyšklbané vlasy uviedla: "Na tejto fotografii vidíme pani Heard na druhý deň v televíznej šou Jamesa Cordena." Na dôkaz ukázala fotografiu vysmiatej Amber bez známok údajného zranenia. Na obálke časopisu People zverejnili jej foto s červenou tvárou, s podliatinami pod očami. Existujú teda dve takéto fotografie. Originál Amber zrejme upravila vo Photoshope. Potom tvrdila, že ide o dve rôzne fotografie v rôznom svetle."Ako vidíme, fotografie sú úplne identické, a naviac majú aj na sekundu presne rovnaký dátum vyhotovenia. Pani Heard fotografiu upravila," argumentovala Vasquez.

Pozrite si najsilnejšie momenty z posledného dňa:

Následne pustila aj niekoľko nahrávok, na ktorých sa Amber správa agresívne. "V tejto súdnej sieni sedí násilník, ale nie je to pán Depp. A tiež v tejto súdnej sieni sedí aj obeť domáceho násilia, ale nie je to pani Heard," dodala na záver s tým, že Amber neprišiel podporiť nikto okrem jej sestry. Všetci ostatní svedčiaci v prospech herečky boli ňou platení odborníci.

​Druhá strana sporu bola skôr v defenzíve. Amber Heard sa celkom zrútila a s plačom sa vo výpovedi vyžalovala: "Ľudia ma chcú zabiť a opakujú mi to každý deň. Chcú strčiť moje dieťa do mikrovlnky". Herečku vraj takto každodenne zastrašujú, obťažujú a ponižujú hejteri na sociálnych sieťach, pričom podľa istého prieskumu je dokonca nenávidenšia, ako Putin. V každom prípade vyhrážky voči jej dcérke sú absolútne za čiarou. Dcérku Oonagh Paige jej porodila v roku 2021 náhradná matka. Špekuluje sa, že použila embryo oplodnené semenom Elona Muska, ktoré si dala zamraziť a použila bez jeho súhlasu, čo aktuálne tiež nepridalo jej dobrému menu. Zdá sa, že súdna porota bude mať ťažkú voľbu, ako sa rozhodnúť v tomto smutnom prípade slávneho páru, kde sa láska premenila na nenávisť.

Súvisiace články

Najčítanejšie