Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
S "podrazom" Leoša Mareša nepočítali! Brzobohatý s frajerkou netají rozhorčenie!
Zdielať na

S "podrazom" Leoša Mareša nepočítali! Brzobohatý s frajerkou netají rozhorčenie!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že sa v zákulisí šoubiznisu už dávnejšie hovorilo o vzťahu hudobníka Ondřeja Gregora Brzobohatého (39)  s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), dokázať sa to oficiálne nikomu nepodarilo. Trúfol si nato, možno aj nechtiac, až moderátor Leoš Mareš (46). Na oslavu osemdesiatky hviezdneho Petra Jandu prišlo veľa jeho kolegov zo šoubiznisu a medzi nimi nechýbal ani tento nový pár. Bolo to vidieť na videu, ktoré urobil populárny moderátor a ako prechádzal kamerou po miestnosti, keď neminul ani Ondřeja s Danielou. Pri potlesku po uvedení skladby Dej mi víc lásky od Petra Jandu, ktorým oficiálne začala oslava, rozdávali úsmevy na všetky strany.

​Samozrejme Mareš video zdieľal so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach, a tak sa postaral o jasný dôkaz vzťahu medializovaného páru, ktorý sa dovtedy oficiálne spolu nikde neukazoval. Veľa však už naznačovali aj zábery náhodného kupujúceho v obchode, kde sa nedávno vybrala nakupovať Písařovicová, a keď sa k nej priblížil Ondřej, dali si celkom jasne pusu. Navyše sa nad nimi v televíznom rozhovore pre Showtime rozhorčovala aj Ondřejova exmanželka Táňa Kuchařová (34). "Dozvedela som sa to nedávno. Tiež to, že ich vzťah trvá už asi pol roka a začal ešte počas nášho manželstva," uviedla táto Miss World 2005 s dodatkom, že to len potvrdzuje jej vyjadrenie, že je Ondřej patologickým klamárom.

Ten sa k tomu nechcel veľmi vyjadrovať. A podobne ani Písařovicová. Nevedno, dokedy chceli svoj vzťah utajovať, až to za nich urobil Mareš videom. "S tým som teda nepočítal. Ale ja, úprimne povedané, nemám dôvod chodiť kanálmi alebo sa niekde schovávať. Som rozvedený chlap, ktorý sa snaží nájsť svoje životné šťastie a mať radosť zo života , čo prajem každému, aby to mal tak nastavené," komentoval video Brzobohatý na webovej stránke Super.cz.

Rozvod bol bezproblémový a rýchly:

​Akoby na dôkaz toho ho začiatkom mája nafotili na schodoch Lucerny, kde sa konala premiéra minisérie Iveta, vo vrúcnom objatí s herečkou Annou Fialovou (26). Obaja tam účinkovali v hlavných úlohách. Vyvolalo to na verejnosti otázky, ktorá je teda tá pravá. Podľa Marešovho videa zrejme predsa len Daniela. Či si začala s Ondřejom ešte počas jeho manželstva nevedno.

Takto sa k vyjadreniam exmanželky vyslovil Ondřej:

Moderátorka to jasne popiera a je pravda, že vlani v decembri Ondřeja nafotili pri bozkoch s tanečnicou Zuzanou Pilnou (30). "Už som si musel na to zvyknúť skôr, či už sa to týkalo kauzy mojej prvej partnerky a prvej a druhej svadby, alebo mojej matky a jej priateľa. To sú veci, ktoré sa týkajú človeka, ktorý je viditeľný a pracuje v šoubiznise, a to si vyberá určitú daň. Ale svoju profesiu by som kvôli tomu nemenil," vyjadril sa sympaticky pôsobiaci všestranný umelec k medializácii jeho súkromného života, z čoho nadšený ale rozhodne nie je. Nuž, daň za slávi je niekedy obzvlášť drahá...

Súvisiace články

Najčítanejšie