Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gregorová prezradila prekvapivé tajomstvo! Vaše čitateľky odpadnú, smiala sa herečka!
Zdielať na

Gregorová prezradila prekvapivé tajomstvo! Vaše čitateľky odpadnú, smiala sa herečka!

Archívna reportáž

Vdova po hercovi Radkovi Brzobohatom, ktorý skonal deň pred svojimi osemdesiatinami, herečka Hana Gregorová (69), sa po jeho smrti neutiahla do úzadia, práve naopak. Po čase si začala s podstatne mladším milencom, Ondřejom Koptíkom (36), čo vyvolalo dosť veľký škandál. Zakrátko herečka ale zistila, že je drogovo závislý, a preto sa rozhodla tento vzťah ukončiť. To, čo nasledovalo, nečakala asi ani herečka. Koptík začal vyťahovať skutočne veľmi dôverné záležitosti a opisoval aj zvláštne sexuálne praktiky. Vydieraním chcel dosiahnuť, aby ho herečka prijala späť, čo sa mu prekvapivo po čase aj podarilo. Aktuálne žijú spokojne už nejakú dobu v maďarskej Rajke, kúsok od Bratislavy.

​V hlavnom meste Slovenska má Gregorová stále dostatok práce, píše portál Ahaonline. Najnovšie účinkuje v seriáli Hranica pre televíziu JOJ, blízkosť k hlavnému mestu jej preto aktuálne veľmi vyhovuje. "Pred rokmi som si kúpila domček v Rajke na hraniciach. Bolo to v dobe, keď som tam nakrúcala veľa seriálov. Keď všetko zavreli a začala karanténa, tak som si povedala, že nebudem zavretá v Prahe v byte a odišla som tam. Ale priebežně som jazdila aj do Prahy. Pred rokom som dostala ponuku od televizie JOJ na skvelý vtipný seriál, který nakrúcam už od augusta. Teraz kúpili ďalšiu sériu, takže v Rajke mám teraz prácu," spokojne si pochvaľuje herečka.

Hoci Hana oslávi čoskoro sedemdesiatku, v seriáli Hranica ju musia maskovať, aby vyzerala ako stará žena, keďže v skutočnosti vyzerá stále celkom mladistvo. Výrazne schudla a svedčí jej aj moderný štýl obliekania. Na plastiku, či výraznejšie zásahy v oblasti tváre, by vraj ale nešla. Jednak sa bojí, že stratí mimiku, a tiež svoj vek ako známa osoba aj tak neutají. Ak by niekto čakal aspoň kozmetické zázraky, bude poriadne prekvapení. Gregorová používa  na tvár už roky krém známy už po generácie. "Tak to vaše čitateľky asi odpadnú. Ja totiž používam obyčajný mastný mandľový krém. Používam ho celý život a som s ním absolútne spokojná. Keď som raz dostala taký veľmi drahý krém, natierala som si ho na ruky," pobavene konštatovala herečka pre Sedmičku s dodatkom, že podobný krém používala aj jej mama.

Herečka vek skutočne nerieši:

​Hana Gregorová spravila aj zmeny v živote, napríklad zredukovala počet priateľov, ako sa priznala, na sedem. Iba tých považuje za skutočných. Vo svete šoubiznisu je vraj veľa falošnosti. Napriek tomu, keď je v Prahe, sa spoločenských podujatí občas zúčastňuje, ale k životu jej to vraj vôbec nechýba. Obdiv si medzi známymi vyslúžila táto kedysi tvarmi tela kyprá herečka aj za jej štíhlu postavu. "Je pravda, že som schudla. Za posledných približne päť rokov som naozaj niekoľko kíl zhodila," priznala pre magazín Sedmička.

​"Jednoducho som si povedala, že s tým musím niečo urobiť. Navyše som sa bála, že v tej karanténe ešte priberiem. Hovorila som si, že ak sa rozožeriem, bude to hrozné. Obmedzila som teda pečivo, zemiaky, prílohy a tak nejako to išlo dole. Naopak, začala som jesť viac zeleniny," prezradila skutočne najlepší a rozumný recept na štíhlu postavu. Hane ale iste najviac prospieva to, že má rada život a všetko robí s vášňou.

Súvisiace články

Najčítanejšie