Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
A dosť! Brzobohatému praskli nervy, všetko objasnil a Kuchařovej poriadne naložil!
Zdielať na

A dosť! Brzobohatému praskli nervy, všetko objasnil a Kuchařovej poriadne naložil!

Archívna reportáž

Exmanželka Ondřeja Gregor Brzobohatého (39), Táňa Kuchařová (34) mala doteraz navrch, čo sa týka komentárov k ich rozchodu. Jej vyjadrenia o ňom naozaj neboli veľmi lichotivé. Neustále ho nazývala patologickým klamárom a naposledy naznačovala, že by mal navštíviť psychiatra. Už sa ale ozval aj Ondřej, ktorý ešte donedávna tvrdil, že je vychovaný tak, "že by sa takto veci nemali riešiť a ani by sa o nich nemalo hovoriť verejne. Podľa neho je to vždy záležitosť tých dvoch ľudí, ktorí do toho aj vidia. Teraz mu však pretiekol pohár trpezlivosti.

"Dlho som nad tým, s ohľadom na to pekné čo bolo v našom vzťahu, len ticho škrípal zubami. Mám toho už akurát dosť," vysvetľoval multitalentovaný Ondřej vo svojom  príspevku jeho sledovateľom na Instagrame. Myslí si, že si Táňa chce takto udržať pozornosť. "Na rozdiel od mojej exmanželky Taťány nevyhľadávam pozornosť bulváru, aby som v ňom následne mohol šíriť klamstvá a demagógie, ktoré by druhých  očierňovali a v očiach verejnosti vykreslovali v tom lepšom svetle. Prečo to Taťána robí? Nechápem," nemal problém nazvať veci pravým menom.

"Platia fakty, ktoré boli jasne povedané, teda že rozvodové papiere boli na stole od augusta minulého roka, od septembra žijem sám a Daniela, ani nikto iný, nikdy nebola toho príčinou. Kríza, rozchod, rozvod... vždy ide o zlyhanie oboch partnerov. Nie sú v ňom víťazi ani porazení. Hľadať vinníka alebo hrať sa na obeť je rovnako zúfalé a trápne, ako obhajovať sa proti falošným obvineniam... aj preto som tak dlho mlčal," vysvetľoval svoj postoj k ich prípadu. 

Ondřej netrpí núdzou o záujem žien, to sa ukázalo aj na krste jeho albumu:

​Aj keď dlho hral "mŕtveho chrobáka", viac už mlčať nechce, ale ešte stále sa snaží byť nad vecou a na exmanželku nepovedal nič zo súkromia a jej pochybení. "Situáciu však Taťána svojimi výrokmi vyhrotila do stavu, keď sa už ozvať musím. Daniela sa so mnou, teda s rozvádzajúcim sa a následne rozvedeným mužom, začala bližšie stýkať až v priebehu tohto roka. Kto nám praje šťastie, tomu ďakujem... Nech čas zahojí všetky sklamania a krivdy a hlavne nech je pokoj a mier," napísal na záver svojho príspevku so želaním pokoja pre všetkých dotknutý Brzobohatý. Je zjavné, že svojím vyjadrením chcel predovšetkým hájiť česť jeho novej priateľky. Táňa totiž tvrdí, že spolu začali paktovať v čase, keď ešte minulý rok pracovali na bábätku. Ondřej to jednoznačne popiera. Ale ako sám povedal, ako to bolo skutočne vedia len oni dvaja.

Ondřej donedávna mlčal, avšak rozhodol sa prehovoriť a opísať situáciu zo svojho pohľadu:

Po Ondřejovom vyjadrení sa Taťána ozvala s jednoduchým, zato jasným vyhlásením:

Súvisiace články

Najčítanejšie