Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To je ale charakter! Čerstvá mama Borárosovho bábätka tvrdí, že ich nechal pre PROSTITÚTKU!
Zdielať na

To je ale charakter! Čerstvá mama Borárosovho bábätka tvrdí, že ich nechal pre PROSTITÚTKU!

Archívna reportáž

Dôkazom toho, ako blízko je od lásky k nenávisti, je aj trpká skúsenosť čerstvej mamy Moniky Jákliovej (28), snúbenice zápasníka MMA Gábora Borárosa (30). Veľmi ju zranila jeho nevera počas jej tehotenstva a pôrodu. Dozvedela sa to až po pôrode a hneď zverejnila na sociálnej sieti, že sa s ním kvôli tomu rozchádza. "Gábor hľadal svoje šťastie niekde inde. Už ho nedokážem vnímať ako svojho partnera, ale ani ako zodpovedného otca malej dcérky," zverila sa so zradou partnera zasiahnutá Monika svojim sledovateľom. "Vybral si prostitútku, ktorá je s ním len pre peniaze, a dal jej prednosť pred krásnou dcérou, ktorú som mu porodila," odpovedala Monika neskôr na otázku Expresu.

​Reakcie k obvineniu snúbenice sa dočkali od populárneho zápasníka diváci českej súkromnej televízie. Kto by snáď čakal nejaké ospravedlnenie, či dokonca sebareflexiu, zostal zrejme sklamaný. Na priamu otázku odpovedal dosť tvrdo. "Na takéto p*čoviny nereagujem, nečítam to a je mi jedno, prečo a čo sa kde písalo. Všetko je v poriadku, podstúpil som operáciu, som zdravý, môžem pokračovať v tréningu," obišiel cielene pointu otázky. "Pokračovať v športe je pre mňa najdôležitejšie, rovnako ako moja dcéra Zora, ktorá je moja najdôležitejšia láska, a budem pokračovať vo všetkom, čo som mal v pláne, a musím dosiahnúť ešte mnoho vecí," zhrnul všetky svoje aktivity bojovník MMA za poslednú dobu. Otcovstvo si vraj podľa možností užíva a tvrdí, že počas pôrodu dcéry bol doma sám.  

Neskôr pre Super.cz predsa len niečo priznal, čo sa týka nevery. "Niekedy áno, niekedy nie," odpovedal Gábor Boráros veľmi laxne na otázku, či bol neverný a dodal: "Nikoho som nehľadal, bola to náhoda." Bolo pritom vidieť, že sa tento bojovník MMA s rozchodom s krásnou snúbenicou veľmi netrápi. "Naďalej fungujeme ako rodičia, ale teraz si hľadám byt. Budem bývať sám," vysvetlil. Nevylučuje ale, že by sa s matkou jeho dcéry mohli dať opäť dokopy. "Uvidíme, čo bude v budúcnosti. Nič sme neplánovali a neplánujeme. Ak budem šťastný a spokojný, tak bude dobre," tvrdí Boráros, ktorý prekvapivo spomenul len vlastné šťastie. Okrem iného prezradil, že neniesol celkom dobre, že s Monikou býva v jej dome. "Potrebujem mať niečo, čo je len moje," konštatoval na záver rozhovoru.

Gábor Boráros je známy MMA zápasník, pozornosť médií a žien si zjavne užíva: 

Moniku spomínaný rozhovor očividne veľmi prekvapil. "Nechcem sa veľmi vyjadrovať cez médiá a hrať hru na posielanie odkazov jeden druhému, ale bolí ma to," odpovedala na úvod čerstvá mama, ktorá zostala na výchovu dcéry Zory sama."Je smutné, že namiesto toho, aby hovoril so mnou, hovorí s médiami. Vždy, keď má nejaké problémy, bohužiaľ, uteká. Človeka, ktorý bol s ním v dobrom aj zlom, poslal preč. Teraz má byť akože slávny. Sláva a rodina asi u neho nejdú dokopy. O dva mesiace bude chcieť, aby som ho vzala späť. Najviac ma pobavilo, že vraj sme rodičia. Neviem, ako si to predstavuje, ale on nie je rodič. Nikdy nie je doma, a to ani po nociach," natvrdo ozrejmila, ako sa to má Gábor s jeho otcovstvom. Teraz je ale pre ňu najdôležitejšie byť dobrou mamou pre ich dcérku, záletníka zrejme aj tak nezmení. 

Krásna Monika ostala po pôrode dcérky na všetko celkom sama, aj keď Gábor tvrdí niečo iné: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Jákliová (@monika_jakliova)

Súvisiace články

Najčítanejšie