Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Brzobohatý na premiére bez novej priateľky, zato sa až príliš dôverne objímal s hereckou kolegyňou!
Zdielať na

Brzobohatý na premiére bez novej priateľky, zato sa až príliš dôverne objímal s hereckou kolegyňou!

Archívna reportáž

V poslednej dobe je Ondřej Gregor Brzobohatý (39) v centre záujmu pre jeho súkromné záležitosti, najmä v súvislosti s rozvodom s Táňou Kuchařovou (34). Tento všestranne nadaný umelec nie je z tých, čo by rád prezrádzal detaily zo svojho súkromia, nevyjadruje sa veľmi ani k rozvodu, ani k jeho príčinam. Zato Táňa je v tomto smere zdielnejšia, čo Ondřejovi veľkú radosť nerobí. Nazvala ho patologickým klamárom. Ešte pred covidovou pandémiou vyzerali ako nerozlučná dvojica, no počas lockdownov vznikla u nich zrejme ponorka a navštevovali kvôli tomu aj psychoterapeuta. Ale ktovie, či za tým nebola aj Ondřejova slabosť pre pekné ženy, vzhľadom na vyjadrenie jeho exmanželky.

​Poslednú dobu je okolo neho už akosi veľa žien, s ktorými ho spájajú. Vlani v novembri ho nafotili, ako sa bozkáva s príťažlivou tanečnicou Zuzanou Pilnou (30), čo Táňu veľmi rozhorčilo, hoci v tom čase s ním už nebývala. "Je to pre mňa, pochopiteľne, veľké sklamanie v človeku, ktorému som verila a plánovala si s ním aktuálne rozšíriť rodinu a s ktorým som 30. júna 2021 obnovila manželský sľub, čo mi manžel pripravil ako prekvapenie k 5. výročiu našej svadby," povedala podvedená manželka v relácii Showtime a krátko na to podala žiadosť o rozvod, ku ktorému prišlo v marci. Po krátkom čase začali Ondřeja spájať s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Obaja sa k tomu ale nechceli oficiálne vyjadriť. Uplynulý víkend sa však objavili spolu na tajnej narodeninovej párty rockera Petra Jandu (80), ešte predtým si dali verejne pusu v zelovoci.

No a do tretice vyvolal Brzobohatý šokoval, keď ho v stredu 4. mája, prichádzajúc na premiéru minisérie Iveta, uvideli v azda až príliš dôvernom objatí na schodoch Lucerny s mladou herečkou Annou Fialovou (26). Ona sa pritom dotýkala nežne aj jeho tváre a rukami vbehla aj do vlasov a on jej dotyky opätoval. Všetko je to zachytené na TÝCHTO fotkách. Ktovie, čo mu na to povie Písařovicová. Obaja herci sa zblížili počas nakrúcania série o začiatkoch kariéry Ivety Bartošovej (†48). Fialová si zahrala Ivetu a Brzobohatý jej osudového milenca a otca jej syna Artura (25), hudobníka Ladislava Štaidla († 75). Možno sa až príliš vžili do ich rolí, ktoré si zahrajú aj v ďalšom pokračovaní minisérie, Daniela by sa mala mať na pozore.

Pozrite si Fialovú ako Ivetu Bartošovú a Brzobohatého ako Ladislava Štaidla:

Po dopozeraní premiéry troch častí zo série sa Ondřej rýchlo pobral k východu a prebehol pasáž Lucerny s telefónom v ruke. Zdalo sa, že počúva nejakú správu, pričom sa tváril zachmúrene. Keď prišiel k svojmu zaparkovanému mopedu, nasadol na neho a vyrazil do nočných ulíc Prahy. Azda sa ponáhľal za Danielou, ktorá s ním na premiéru prekvapivo neprišla.

​Ani tento vzťah nenechal Táňu Kuchařovou ľahostajnou. "Ich vzťah trvá už asi šesť mesiacov a začal ešte počas nášho manželstva. Čo na to povedať...?" rozhorčene povedala v apríli, keď jej romancu manžela potvrdili. Ani po rozvode sa nevie z jeho zrady spamätať. Pre Brzobohatého to bol už druhý rozvod, s prvou manželkou Johanou Indrákovou (42) žil v manželstve od roku 2008 a k rozvodu došlo v roku 2013. 

Súvisiace články

Najčítanejšie