Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kuchařová po rozvode s Brzobohatým priznala psychický problém! Ostrihala sa a zmizla z Česka!
Zdielať na

Kuchařová po rozvode s Brzobohatým priznala psychický problém! Ostrihala sa a zmizla z Česka!

Archívna reportáž

Zatiaľ, čo sa Ondřej Gregor Brzobohatý (39) teší z novej lásky k moderátorke Daniele Písařovicovej (43), jeho exmanželka Táňa Kuchařová (34) sa z rozchodu s ním nedokáže ešte stále celkom spamätať. Myšlienky sa snaží rozptýliť cestovaním a prácou. Robiť niečo nové jej odporučil aj psychológ, a tak sa vybrala ešte počas zimy k polárnemu kruhu do Škandinávie, potom zas odletela do Kalifornie a teraz je na Malorke. Tento španielsky ostrov v Stredozemnom mori ale nenavštívila len z dôvodu dovolenky, je tam aj pracovne, a tak ako sa hovorí, spojila príjemné s užitočným. No rozhodla sa aj niečo zmeniť.

​Oznámila to svojim sledovateľom na sociálnej sieti. "Nové vlasy a nové začiatky," pridala komentár ku svojej fotke s novým vzhľadom. Je vidno, že odhodila sexi vlnitú hrivu a skrátila si vlasy, má ich sotva po ramená. Ako ako hovorí staré známe klišé - keď žena mení radikálne vlasy, mení sa čosi aj v jej živote. V prípade Kuchařovej to určite platí. Zdieľala aj fotografie zo slnečnej Malorky oblečená v nových modeloch, keďže tam práve fotí istú kampaň. Vyzerá veľmi dobre napriek jej údajným stále pretrvávajúcim psychickým problémom. Zrada manžela je snáď pre každú ženu veľmi bolestnou skúsenosťou.

​Pred svojím odletom sa Táňa ukázala na brnenskom veľtrhu Beauty Forum, kde v rozhovoroch priznala, že má psychosomatické problémy, píše portál Expres.cz"Mala som obdobie, keď som nebola schopná vôbec nič robiť a bola som rada, že som ráno vstala," posťažovala sa krásna modelka. Aby naštartovala zmenu, nielenže sa nechala ostrihať, ale začala aj s vegánskym detoxom so šťavami. No najviac jej pomáha zmena prostredia. Cestovala vždy veľmi rada, čo často súviselo aj z jej prácou. Uvítala preto aj prácu spojenú s fotením na Malorke. Je známe, že aj slnko veľmi dobre pomáha pri psychických problémoch a toho si na tomto slnečnom ostrove užije do sýtosti. 

Tento moment v roku 2006 zmenil Taťáne navždy život, stala sa najkrajšou ženou sveta: 

Táňu trápia vraj problémy s pigmentovými škvrnami na tele a tvári zapríčinenými slnkom. Podľa nej to súvisí s tým, že kedysi nepoužívala opaľovacie krémy s vysokým ochranným faktorom. Na prvý pohľad to ale nie je vôbec vidieť. Bývalá Miss World je ale na seba veľmi prísna. Každodenne beháva, aby si udržala kondíciu a štíhlu postavu. Aj v tom smere boli s Ondřejom veľmi rozdielni. Keď si ona šla zabehať, on bol doma a radšej relaxoval pri varení špecialít. A samozrejme s obľubou skladal nové piesne. Ktovie, ako si sadol s novou priateľkou, moderátorkou Danielou Písařovicovou, či majú viac styčných bodov a vzťahu bude mať šancu na úspech. Táňa na novú lásku ešte len čaká, no najprv sa chce iste dať aj psychicky dokopy.

Taťána si po náročnom období v súkromí užíva slnečné dni na španielskom ostrove Mallorca: 

Súvisiace články

Najčítanejšie