Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rytmus zamotal TÝMTO kúzlom ľuďom hlavy! AKO to spravil?!
Zdielať na

Rytmus zamotal TÝMTO kúzlom ľuďom hlavy! AKO to spravil?!

Archívna reportáž

O Patrikovi Vrbovskom je známe, že je to veľký vtipkár a úplne najradšej si strieľa z nič netušiacich ľudí. Irónia je hlavný komunikačný nástroj hviezdneho rapera, no zdá sa, že ho celkom chytili aj kúzla. O jedno sa s podelil cez videjko aj so sledovateľmi na sociálnej sieti.

​Kto by nemal rád kúzla a čary! Jaro Slávik, napríklad, odpovedali by iste diváci talentovej šou Česko Slovensko má talent. No tvrdý porotca patrí zrejme len medzi nepatrnú menšinu, ostatní dobrú mágiu ocenia - a niektorí sa rovno  rozhodnú vykúšať si kúzlenie pred publikom.

Podľa fotiek či videjka, ktoré Patrik zverejnil, sa len ťažko dá odhadnuť, čo viedlo aktérov k tomu, že sa rozhodli predviesť fanúšikom rapera jedno klasické kúzlo. Zverejnili celý trik a okamžite nastalo to, čo by asi všetci čakali - Rytmusovi followeri začali okamžite analyzovať.

Patrik je hrdý na výkony svoju manželku, hviezdu talentovej šou ČSMT:

​V klipe si Rytmusov profesionálny kúzelník chce od rapera požičať frajerské okuliare a okamžite, ako ich má v hrsti, sa začnú diať veci. Patrikove super drahé okuliare položil na kapotu jeho super drahého auta a začal máchať s rukami. A čuduje sa svete, okuliare začnú poskakovať, až sa otočia o 180 stupňov, môžete si to pozrieť TU. 

Na oko sa následne o trik pokúša aj Rytmus, no žiadny zázrak sa nekoná. Fanúšikovia v komentároch majú jasno - išlo o klasický kúzelnícky trik, takže je to tak trošku o podvod. "Ja by som sa zameral na to, že mu 2x podal ruku tým istým štýlom, aby nebolo vidno, že robí niečo tou druhou rukou, ktorú mal za Patrikom," takto hĺbkovo analyzoval jeden z divákov. "Zamerajte sa na ten prst, niečo drží v ruke," upozornil ďalší priaznivec. Zdá sa, žeby mohli mať aj pravdu, no ako sa na kúzelníka patrí - nikdy nevyzradí svoje kúzla!

Súvisiace články

Najčítanejšie