Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Odmietli jej už zväčšiť prsia, tak to spravila so zadkom! Niekdajší Ken, dnes už Barbie, ukázala novú zadnicu!
Zdielať na

Odmietli jej už zväčšiť prsia, tak to spravila so zadkom! Niekdajší Ken, dnes už Barbie, ukázala novú zadnicu!

Zdroj: Instagram/JA

Na svete je veľa ľudí, ktorí sa chcú za každú cenu nejako zviditeľniť. Pokiaľ majú nejaký talent, môže to byť pre ostatných aj prínosom. Jessica Alves (38), kedysi Rodrigo Alves, sa rozhodla zviditeľniť plastikami. Po Kenovi prišla s novým imidžom Barbie, keď si pred dvormi rokmi zmenila pohlavie. Miluje sa predvádzať, a preto nestále pridáva na sociálne siete nové a nové plastiky a veľmi odvážne outfity. Má obrovský počet sledovateľov, ktorí ju podporujú v jej šialenej posadnutosti plastikami, hoci mnohí sa iste aj dobre zabávajú. Najnovšie si dala urobiť plastiku zadnice a hneď sa podelila s jej sledovateľmi s novými fotkami a videom, kde sa ňou pýši.

​Hoci aj donedávna mala riadne pozadie, teraz je to už na rekord. To je ale presne podľa jej gusta. Svojim fanúšikom sa priznala, že operácia bola síce veľmi bolestivá, ale s výsledkem je mimoriadne spokojná. "Je to najlepšia operácia, na ktorej som kedy bola," s nadšením komentovala dielo plastických chirurgov. Prezradila, že po operácii nemohla sedieť niekoľko týždňov, ale teraz sa to zlepšilo, a tak si trúfla na fotenie aj video. Ako zvyčajne, aj tam sa predvádza v odvážnych pózach, vo videu tancuje v priesvitnom negližé. Nech sa ale snaží, ako sa len dá, nijaký vážny záujemca o vzťah sa zatiaľ v jej živote neobjavil, aj keď po tom vraj veľmi túži.

Z Jessicy je už nejakú dobu skôr atrakcia, a len ťažko si možno predstaviť seriózneho partnera po jej boku. Jej posadnutosť plastikami presiahla ďaleko mieru únosnosti. Keď si pred časom chcela dať zväčšiť už aj tak veľké prsia, známi hollywoodski plastickí chirurgovia Terry Dubrow a Paul Nassif ju pred tým varovali. Alves tam bola hosťom už po druhýkrát. Prvýkrát ešte ako Rodrigo, keď riešili operáciu jeho nosa. Keď sa pred nedávnym stretnutím s ním v programe pozeral doktor Dubrow na jej fotografie, ani ju hneď nespoznal. Odvtedy sa totiž vďaka ďalším operáciám a premene na ženu naozaj veľmi zmenila.

Jessica sa rozhodla pre svoj zovňajšok dokonca začať cvičiť, avšak veľmi jej námaha v posilňovni, zdá sa, nevonia: 

Keď chirurgom predložili aktuálne fotografie Alves, bolo im jasné, že to je zaujímavý prípad."Teraz prichádza naozaj zaujímavá klientka. Jessica má za sebou veľa operácií a má nejaký problém so svojím poprsím," zhodli sa plastickí chirurgovia pri pohľade na jej fotografie."Vaše prsia sú na mieste, kde majú byť. Pozdvihnutie alebo posunutie pŕs bližšie k sebe spôsobí, že vaše bradavky budú ďaleko od seba a každá bude smerovať iným smerom. Chcete byť snáď karikatúrou len kvôli väčšiemu poprsiu? Najlepšie je nosiť push-up podprsenky," dal jej praktickú radu skúsený plastický chirrug, čo sa jej ale veľmi nepáčilo. Na jeho radu ale predsa len dala, no našla si ako náhradu plastiku pozadia. Tú podstúpila v Thajsku a teraz už hrdo ukazuje ďalší kus plastu na svojom tele.

Jessica sa pre ďalšiu plastickú operáciu rozhodla opäť v thajskom Bangkoku, avšak aj bez nej má jej zadnica poriadny objem:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Najčítanejšie