Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Katy Perry do TOHTO kostýmu súkali piati, nedokázala v ňom chodiť a v priamom prenose spadla hore nohami!
Zdielať na

Katy Perry do TOHTO kostýmu súkali piati, nedokázala v ňom chodiť a v priamom prenose spadla hore nohami!

Archívna reportáž

V USA sa práve koná veľká spevácka súťaž a v porote nechýba ani slávna speváčka Katy Perry (37). Každú nedeľu nejakým spôsobom prekvapí a zabaví divákov svojimi prepracovanými kostýmami. Poslednú nedeľu však či ona, alebo kostyméri pravdepodobne všetko úplne dobre nedomysleli. Vymysleli veľmi nepraktický, hoci iste zaujímavý kostým morskej víly Ariel. Už len obliecť ju do pevného latexu trvalo hodnú chvíľu a museli zapojiť hneď piatich ľudí.

​Súťažiaci mali totiž v ten večer zaspievať piesne z rozprávok od Disneyho a zdalo sa im to byť dobrý nápad. Nejako opomenuli, ako bude Katy chodiť s chvostom, ktorý jej úplne znemožňoval pohyb. Museli ju preto na porotcovskú stoličku priniesť na sťahovacom vozíku známom ako rudla. Akoby toto skutočne neveľmi dôstojné presúvanie nestačilo, práve v momente, keď moderátor Ryan Seacrest začal predstavovať prvých účinkujúcich ho prerušila rana.

Najprv sa všetci veľmi zľakli, ale potom nastal obrovský smiech. Zrejme speváčku zle posadili na stoličku, Katy z nej spadla na zem, a keďže sa nemohla pohnúť, zostala ležať na zemi. Kolegovia porotcovia, Luke Bryan a Lionel Richie, sa spočiatku smiali tiež, ale vzápätí sa uisťovali, či je v poriadku. Potom sa ju pokúšali zdvihnúť, ale nedarilo sa im to. Moderátor sa na to s pobavením prizeral a všetci evidentne čakali na posily.

Katy má skvelý zmysel pre humor, aj keď si má vystreliť sama zo seba:

"Si v poriadku? Si v poriadku? Je v poriadku," odpovedal za ňu Richie, aby upokojil divákov. Moderátor, ktorý dobehol na pomoc, zatiaľ spolu s Bryanom dvíhali Perry späť nahor a do kresla. Ona sa pritom v rozpakoch smiala so všetkými tiež. Publikum potom začalo skandovať jej meno. Po úspešnom zasadnutí na stoličku sa napila vody a povedala iba krátke: "Ďakujem". Brian potom zakričal: "Do pekla s morskou pannou!" a Richie dodal: "Milujem ju!"

Pozrite si celú situáciu s Katy s nohami hore:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Diváci podporili speváčku potleskom a jej trápny moment rozhodne možno považovať za nezabudnuteľný. Katy sa, našťastie, nič nestalo a situáciu zobrala s humorom. Napokon, tieto zahanbujúce chvíle bez váhania zdieľala na sociálnych sieťach, aby sa pobavili aj ďalší.

Katy sa podelila aj o smiešne momentky z "navliekania" do kostýmu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie