Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Prefíkaná Ivana?! Dominika Gottová prezradila viac o ich vzťahu, TOTO ho zmenilo!
Zdielať na

Prefíkaná Ivana?! Dominika Gottová prezradila viac o ich vzťahu, TOTO ho zmenilo!

Archívna reportáž

Po týždňovej návšteve Prahy sa Dominika Gottová (48) vrátila späť do Helsínk, kde žije. Do rodného mesta prišla, aby tam nakrútila videoklip s nemeckou verziou piesne Pro Tebe, venovanú jej otcovi Karlovi Gottovi (†80). Už v januári mala krst jej verzia s textom v češtine, ktorý recituje. Vo francúzštine ju spieva jej kamarát a mecenáš Gabriel Grillotti (62). Ten je dlhoročným veľkým obdivovateľom jej slávneho otca. Svoje povinnosti si odbila hneď na začiatku a potom si už užívala Prahu so svojimi priateľmi, pričom sa stretla aj s mamou, Antóniou Zacpalovou (87).

Zo začiatku sa vraj Ivana, keď si len získavala srdce Karla Gotta (†80), Dominike, celkom pochopiteľne, zaliečala, píše portál Extra.cz. No keď si už získala pevnú pozíciu, údajne celkom otočila. "Zo začiatku, keď sa zoznámila s mojím oteckom, bola celkom milá, ale potom do mňa stále rýpala," spomína Dominika s tým, že Ivana videla u nej len chyby a neustále jej hovorila, čo sa patrí a čo nie. Karlova najstaršia dcéra tvrdí, že nevie, prečo začala byť odrazu voči nej nepriateľská, aj keď sa to dá vcelku ľahko domyslieť, vzhľadom k jej pomerne nezodpovednému prístupu k životu. 

"Nemám predstavu. To naozaj netuším," povedala ale Dominika naivne v rozhovore pre televíznu reláciu Život vo hviezdach. "Ten vzťah nefungoval, ani keď bol môj otec nažive," dodala, pričom je známe, že teraz už vzťah medzi Ivanou a ňou ani neexistuje - v negatívnom zmysle ho živí len Dominika, napríklad aj podobnými vyhláseniami.

Hlas Dominiky Gottovej je počuť v piesni s názvom Pro Tebe od talianskeho speváka Gabriela Grillottiho. Nakrútila k nemu dokonca dve verzie videoklipu: 

Je už napokon ale celom jedno, čo teraz Dominika vo vzťahu s macochou rieši. Tá má všetko, čo sa týka jej zosnulého manžela, pevne vo svojich rukách. Jeden by si možno myslel, že z miliardového dedičstva po manželovi, z ktorého Dominiku tak trochu vyšachovali, jej prispeje aspoň na kúpu bytu v Prahe, ale to sa doposiaľ nestalo. Zohnala jej akurát vraj výhodný prenájom.

Dominika nema so svojou o dva roky mladšou macocohou Ivanou ideálne vzťahy. Kým Ivana úspešne podniká s Karlovým odkazom, Dominika trie biedu a potýka sa so zdravotnými problémami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Dominika sa zjavne brániť nedokáže, zato sa celkom smiešne zastrája. "Ja si nenechám diktovať, čo by som mala alebo nemala robiť, od niekoho, kto je vlastne o dva roky mladší ako ja," povedala nahnevane Dominika, no asi to Ivanu len pramálo zaujíma. K Dominike sa z princípu už dávno prestala vyjadrovať. Jej macocha sa už ale aj oficiálne objavuje po boku ďalšieho úspešného muža, milionára Leona Tsoukernika (48), ktorý je aj je majiteľom niekoľkých  kasín v Česku.  Patrí aj medzi najlepších svetových hráčov. Zatiaľ čo si Ivana dopraje všetok luxus, Dominika je vo Fínsku na sociálnych dávkach a zjavne to nikoho veľmi netrápi. Na druhej strane, dostala v živote viacero príležitostí, ktoré ale vždy spoľahlivo spálila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie