Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Studená sprcha pre Meghan! Plány jej vôbec nevychádzajú, ale TOTO je už príliš!
Zdielať na

Studená sprcha pre Meghan! Plány jej vôbec nevychádzajú, ale TOTO je už príliš!

Archívna reportáž

Po veľkom ohlase, ktorý sprevádzal manželský pár vojvodov zo Sussexu pri podpísaní zmluvy s Netflixom za 180 miliónov dolárov a ďalšej so Spotify za 20 miliónov, zostalo dlhšiu dobu podozrivé ticho. Najmä Spotify im môže zazlievať, že pre nich za rok a pol nakrútili iba jeden podcast , čo je zhruba 35 minút, a to je naozaj veľmi málo. V súčasnosti je v príprave dokumentárny film s názvom Heart of Invictus pre Netflix, ktorý bude profilovať športovcov a organizátorov pri príprave hier, ktoré založil Harry v roku 2014. Jeho manželka Meghan tiež uviedla, že pripravuje s producentom Davidom Furnishom animovaný seriál, ktorý má pracovný názov Pearl a je inšpirovaný priamo ňou.

​Po prudkom poklese akcií, ku ktorému došlo po znížení počtu predplatiteľov, sa Netflix potichu rozhodol od debutu vojvodkyne s jej dielkom o Pearl, ktorý mal byť nakrúcaný prostredníctvom Archewell Productions, upustiť, píše portál Deadline. Túto organizáciu založil princ Harry spolu s Meghan na jeseň roku 2020, aby vytvorili seriály, dokumentárne filmy či programy pre deti za podpory Netflixu. Pearl mala byť prvou animovanou sériou Archewellu. Streamovací gigant Netflix evidentne vyhodnotil, že kreslený seriál s názvom Pearl nebude mať požadovaný úspech a nestojí preto za to do neho investovať peniaze.

Stojí za zmienku, že projekt bol stále vo fáze príprav a zasvätenci z Netflixu uviedli, že v dohode s Archewell pretrvávajú pochybnosti o množstve projektov, ktoré nasľubovali, vrátane pripravovaného dokumentárneho seriálu Heart of Invictus. Netflix minulý týždeň vyškrtol z programu aj dva ďalšie animované seriály pre deti, ktoré sa práve vyrábali. Je zrejmé, že neprimerane vysoké výdavky Netflixu na množstvo a obsah ich programov sa prehodnocuje. Mnohí sa napríklad domnievajú, že mantra Netflix „film za týždeň“ bola prehnaná. 

Meghan je veľmi ambiciózna žena, v roku 2021 sa pokúšala preraziť aj písaním knižiek pre deti, avšak ani v tejto oblasti jej nebol dopriaty významnejší úspech: 

​Seriál Pearl bol s fanfárami ohlásený minulé leto a opísali ho ako rodinný seriál, ktorý sa sústreďuje na dobrodružstvá 12-ročného dievčaťa, ktoré nachádza inšpiráciu v rôznych vplyvných ženách v celej histórii. "Ako mnoho dievčat v jej veku, aj naša hrdinka Pearl je na ceste sebaobjavovania, keď sa snaží prekonať každodenné životné výzvy. Som nadšená, že Archewell Productions, v spolupráci s platformou Netflix a týmito neuveriteľnými producentmi, vám spoločne prinesie tento nový animovaný seriál, ktorý oslavuje výnimočné ženy v celej histórii. David Furnish a ja sme sa veľmi tešili, že túto špeciálnu sériu uvedieme na svetlo sveta, a som rada, že to môžeme dnes oznámiť,” s nadšením vtedy vysvetľovala ambiciózna Meghan v spolupráci s manželom Eltona Johna. Zrejme jej ale nateraz zmrzol úsmev, keď sú dva zásadné zdroje príjmov v ohrození. 

Meghanin sen o seriáli nateraz nevyšiel, uchytil sa aspoň dokument jej manžela Harryho o športovcoch zo súťaže Invictus Games, ktorej je patrónom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie