Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najsmutnejšie priznanie Aleny Šeredovej! Prišla o bábätko!
Zdielať na

Najsmutnejšie priznanie Aleny Šeredovej! Prišla o bábätko!

Archívna reportáž

Bývalá česká modelka a Miss Worls z roku 1999, Alena Šeredová (44), žije dlhé roky v Taliansku. Tam sa svojho času vydala za slávneho talianskeho futbalistu Gigiho Buffona, s ktorým má dvoch synov. Manželstvo sa, žiaľ, pre brankárovu neveru pred pár rokmi skončilo rozvodom. Krásna Alena ale nezostala dlho sama. Na jednej párty sa zoznámila s bohatým dedičom Allesandrom Nasim (47), členom významnej talianskej rodiny Agnelli, ktorej patrí aj automobilka v Turíne. Nezostalo len pri flirtoch, k dvom Aleniným synom po čase pribudla aj ich spoločná dcérka.

​​Hoci sa Alena cíti v Taliansku už ako doma, často sa jej cnie aj za rodným Českom. Pravidelne navštevuje svoju rodinu a priateľov, aj keď posledné dva roky sa jej to kvôli pandémii covidu nedarilo tak často, ako by si želala. Vynahradzovala si to kontaktom s nimi, ale aj s mnohými priaznivcami z Česka prostredníctvom sociálnych sietí. Každý mesiac aspoň raz spustí anketu, kde sa jej môžu fanúšikovia spýtať na čokoľvek. Väčšinou sa ich otázky týkajú jej života v Taliansku, partnerského vzťahu, materstva, ale aj názoru na aktuálne trendy v móde v Taliansku, či tipov na dobrú kozmetiku. 

​Jedna obdivovateľka sa nedávno Alene zverila, že prišla o bábätko a spýtala sa jej, či má tiež podobnú skúsenosť. Šeredová v odpovedi prekvapila a bola neobyčajne úprimná. "Áno, mám. Stalo se mi to pred mojím prvým dieťaťom. Všetko trápenie ale nakoniec odíde," zverila sa a pridala aj povzbudenie. Spomínala, že táto smutná príhoda sa udiala v dobe, keď už žila s Buffonom. Za nejaký čas sa jej ale podarilo porodiť dvoch zdravých synov Louisa (14) a Davida (12), ktorí jej robia veľkú radosť a na túto smutnú udalosť už v rámci možností zabudla. Alena je spokojná s terajším partnerom, s ktorým má dcérku Vivienne (2), po ktorej po dvoch synoch veľmi túžila.

Pripomeňte si veľký úspech Aleny Šeredovej z roku 1998, kedy sa dostala medzi 10 finalistiek Miss World, neskôr v súťaži dokonca do TOP 5: 

Dcérku porodila po štyridsiatke a jej partner, s ktorým žije už vyše sedem rokov, by vraj rád prijal aj ďalšie dieťa, ale Alena myslí, že je na to už neskoro. Jej dvoch synov prijal ako vlastných, takže si otcovstva môže užiť až-až. Zatiaľ sa však nerozhodol požiadať Alenu o ruku. Vo svojich rokoch je stále atraktívna a ako sa zverila svojim sledovateľom na sociálnej sieti, podarilo sa jej schudnúť aj deväť kilogramov, ktoré sa na ňu prilepili počas tehotenstva. Do chudnutia sa pustila pod lekárskym dozorom a vybrala si nízkosacharidovú stravu, tzv. ketodiétu. "Som veľmi šťastná, konečně sa mi to podarilo. Žiaľ som ale schudla iba deväť kíl, môj cieľ bol o niečo vyšší. Chce to trpezlivosť, ale musím povedať, že bez deviatich kíl navyše je to super,“ spokojne konštatovala sympatická modelka.

Alena so svojím manželom Alessandrom a dcérkou Vivienne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Súvisiace články

Najčítanejšie