Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prešľap alebo experiment?! Ďurianovej exmanžel Bouček totálne strieskaný za mikrofónom!
Zdielať na

Prešľap alebo experiment?! Ďurianovej exmanžel Bouček totálne strieskaný za mikrofónom!

Archívna reportáž

Trojica kamarátov v zložení Libor Bouček (41), Jakub Prachař (38) a Ondřej Gregor Brzobohatý (39) sa pravidelne raz do týždňa spolu objavuje v obľúbenej televíznej relácii Inkognito. Všetci traja majú zmysel pre humor a vzájomne sa dobre doplňujú. Kým u nás reláciu moderuje Vlado Voštinár, v Česku je to Libor Bouček, jeden z najpopulárnejších moderátorov vôbec, exmanžel Marianny Ďurianovej.

​Humor Liborovi rozhodne nechýba, hoci si roky drží skôr imidž "slušňáka". To ale naposledy riadne nalomil, keď sa v Inkognite priznal, čo vyviedol, a bolo to skutočne za hranou. Zaspomínal si, ako kedysi ľahkovážne pristupoval k moderovaniu v rádiu, keď si doprial niekoľko "panákov". 

Ondřej Brzobohatý a Jakub Prachař mu pritakali, že si na to dobre pamätajú. Hneď to využili, a začali si ho doberať. "Libor, daj si ešte štyri panáky a odmoderuj to celé," provokoval ho Ondřej. "To už si ale raz urobil, Libor. Možno to neviete, ale Libor raz v rozhlase urobil zaujímavý pokus. Počas vysielania pil vodku. Z jeho pohľadu to vyzeralo, že je stále vtipnejší a vtipnejší, avšak z pohľadu poslucháča bol stále menej a menej zrozumiteľný," neodpustil si zas historku s pitím Libora Jakub Prachař, ktorý sa nenechá dvakrát núkať, keď sa mu naskytne príležitosť vystreliť si z niekoho. 

Libor sa ocitol ako tajný hosť aj v jojkárskom Inkognite:

​Bouček usúdil, že by mal tento príbeh dopovedať sám. "Najstrašnejšie na tom vtedy bolo, že ako to šlo do hlavy pomaly, dorazil som domov a rozprával, že je to skvelé a že týmto spôsobom sa dá moderovať celkom v pohode. Zašiel som ešte do reštauračnej prevádzky, kde som to dorazil," prezradil na seba niečo, o čom by iste iní radšej pomlčali. "Ale po šiestich hodinách prišlo peklo," priznal sa k "opici". Celkovo mal vraj dvanásť panákov. Vysvetlil to svojou mladíckou nerozvážnosťou a iste by to už zopakovať nikdy nechcel. Vo svojom veku už finguje inak a vraj aj viac vydrží. Mal len obrovské šťastie, že mu pred rokmi na alkohol neprišli - mohol dostať okamžitú výpoveď a ktovie, kam by sa potom uberal jeho život a kariéra.

Aj ďalší dôležitý moment v Liborovom živote je spojený s alkoholom, ako ho opísal v peknom príbehu s Klárou Issovou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

Súvisiace články

Najčítanejšie