Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Taká drzosť! Dominika Gottová urazila svojho slávneho otca Karla!
Zdielať na

Taká drzosť! Dominika Gottová urazila svojho slávneho otca Karla!

Archívna reportáž

Do hlavy Dominiky Gottovej (48), najstaršej dcéry Karla Gotta (†80), je ťažko vidieť. Za svoj život narobila kopu hlúpostí, za ktoré teraz trpí. Žiaľ, nemala pri sebe zrejme žiadneho dobrého radcu a jej otec po sobáši s Ivanou (46) naplno upriamil pozornosť na ňu a ich spoločné dcéry. Za obzvlášť kruté mnohí považujú, že svoje staršie dcéry odstrihol od dedičstva. Síce im dal 6 miliónov českých korún, teda zhruba 240 tisíc eur, ale oproti jeho miliardovému majetku sú to drobné. Ľahkovážna Dominika to vo vtedajšej kríze podpísala.

​Karel Gott pri podpisovaní tohto dokumentu bol už veľmi chorý a vedel, že mu nezostáva veľa rokov života. Zrejme to chcel uľahčiť manželke pri bitke o dedičstvo, a tak prišiel s týmto k jeho starším dcéram pomerne nefér návrhom. Dominika bola vtedy ako zvyčajne vo finančnej tiesni a vraj aj pod vplyvom sedatív, ktoré vtedy brala vzhľadom na svoj psychický stav, a tak súhlasila. Získané peniaze veľmi rýchlo odišli na dlhy a ľahkovážny život.

 Dominika teraz veľmi ľutuje svoj čin, a tak sa snaží zmluvu nejako napadnúť. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo prišla do Prahy už po druhýkrát od januára. V Helsinkách síce dostáva celkom slušnú sociálnu podporu od štátu, ale život tam je veľmi drahý. Prácu v bezpečnostnej službe sa jej zatiaľ získať nepodarilo. Dúfala, že zmluva z roku 2015 o vzdaní sa podielu na dedičstve sa bude môcť dať napadnúť. "Ale nájsť medzeru v podpísanej zmluve sa ukázalo ako nemožné. Myslím, že je to absolútne nepriestrelné," zverila sa Dominika Gottová v televíznej relácii Top Star.   

Film Karel dojal množstvo fanúšikov v Česku, na Slovensku či v Nemecku, pozrite si k nemu krátku ukážku: 

K peniazom z dedičstva otca sa zrejme už nikdy nedostane a Ivana dokonca zrušila aj platby domovu pre seniorov, kde dožíva Dominikina mama Antónie Zapletalová (87), hoci údajne Gott sľúbil, že jej bude pobyt platiť do konca jej života. Spolu s jej vlastnými dcérami sa pritom teší z obrovského, a stále narastajúceho majetku po zosnulom manželovi, a dokonca má vraj ďalšieho bohatého partnera pôvodom z Ruska, majiteľa kasín Leona Tsoukernika (48). Dominika v rozhovore spomenula v súvislosti s jej vysnívanou prácou v esbéeske, že si rada zastrieľa. Vlastní vraj aj zbrane. "Do takých extrémov nepôjdem. Ešte by som nechcela skončiť vo väzení," dodala s vtipnou nadsádzkou pre Extra.cz Dominika, narážajúc tak zjavne na spôsob riešenia situácie z pomsty kvôli dedičstvu.

Kým si Ivana užíva bohatstvo a slávu po svojom slávnom zosnulom manželovi Karlovi, Dominike ostali po dedičskom konaní iba oči pre plač a život vo finančnej tiesni:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

No najšokujúcejšie bolo jej vyjadrenie na adresu otca, keď si dovolila porovnanie, ktoré určite muselo pohoršiť snáď všetkých Gottových fanúšikov. "Nie je to muzikant, ktorý hral len v jednej republike. Napríklad ocko hral len po Českej republike alebo v Nemecku. Ale Timo je svetoznámy," porovnala gitaristu, ktorý sa vlastnou vinou dostal na pokraj krachu a celý život robí Dominike problémy, s jej otcom, hviezdou a osobnosťou, aká nemá v našich končinách obdoby. To je skutočne trúfalé, aj vzhľadom k tomu, že jednak opomenula Slovensko, ale najmä vzhľadom k tomu, že Karel mal so svojím zaťom neveľmi ideálny vzťah - Dominiku prosil, aby ho nechala, keď videl, aké problémy jej spôsobuje. A niet pochýb, že mal do značnej miery pravdu. Po týchto slovách dcéry sa ale skutočne musí v hrobe obracať, ako sa hovorí.

Súvisiace články

Najčítanejšie