Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Konečne pôjde do chomúta?! Jágr v Ríme pokľakol pred Dominikou, ale...
Zdielať na

Konečne pôjde do chomúta?! Jágr v Ríme pokľakol pred Dominikou, ale...

Zdroj: Instagram/DB

Po náročnej hokejovej sezóne, keď to mal Jaroslav Jágr (50) so svojím klubom Rytířov Kladno nahnuté, aby sa neprepadol do nižšej ligy, si začal užívať voľno. So svojou priateľkou Dominikou Branišovou (27) zamieril do Ríma. Počasie im vo večnom meste naozaj prialo, keď sa prechádzali po jeho historických pamiatkach spolu s blízkymi priateľmi, promotérom Petrom Větrovským (36) a jeho manželkou Jitkou. Minulý rok bol Jágr s Dominikou na ich svadbe, kde im bol dokonca aj za svedka. Je vidieť, že si páry dobre rozumejú a nechýba im ani zmysel pre humor.

​Dominika je veľká milovníčka Ríma. "V Ríme som už síce tretíkrát, ale určite nie naposledy. Nikdy neprestanem obdivovať veľkosť a krásu miestnej architektúry," priznala sa modelka k láske k jednému z najkrajších miest sveta. Ale jej najväčšia láska je rozhodne Jaromír. Rím si zjavne užívajú tak, ako sa na zaľúbencov patrí. Počas hokejovej sezóny to celkom nešlo, vtedy mu Bola Dominika veľkou oporou, keď mu robila aj šoférku na zápasy, aj vyvárala zdravé jedlá pre jeho celkovú pohodu. Zdá sa, že jej prítomnosť má na hokejovú legendu dobrý vplyv. Aj preto by jeho fanúšikovia boli radi, keby svoj vzťah s ňou potvrdil aj oficiálne, čo sa ešte žiadnej z celého radu šoubizových krásavíc nepodarilo.

Požiadať lásku o ruku v Ríme je priam prvoplánovo romantická predstava. Na videu z ich výletu skutočne vidno, ako si Jaromír pred Dominiku pokľakol. Větrovský nakrútil moment, ako sa nič netušiaca Dominika opierala o múrik a pozerala na kľačiacu hokejovú legendu. No ako sa postupne blížil aj s kamerou k Jágrovi s otázkou, čo robí, vysvitlo, že o žiadny veľký moment nejde. Len si zaväzoval šnúrky od tenisiek. Dominika k snímke iba vtipne s nadhľadom dodala: "Tak zas nič." 

Na prvý pohľad to vyzeral vážne:

Instagram/Petr Vetrovsky

​Ale ktovie, či to predsa len nebol náznak, žeby sa čosi také mohlo stať aj naozaj. Jaromír nedávnu oslávil päťdesiatku a už by sa patrilo, aby si založil rodinu. Dominika je síce mladá, ale asi by bola jej odpoveď jasná. Vraj svadba ale nie je na programe dňa. "Neviem, čo plánuje Jarda, ale ja sa do toho tiež veľmi nehrniem. Do detí alebo vydávania, takže nijako sme to neriešili. Ako bavíme sa o tom, ale skôr zo srandy. Nie sú to nejaké plány do budúcnosti," povedala nedávno mladá kráska.

V nedávnom rozhovore Jaromír prezradil všeličo:

​Jaromír Jágr je ale tvrdý oriešok, čo sa týka vážnych rozhodnutí v rámci jeho vzťahov. Je zarytým starým mládencom a nedokázali ho zlomiť v tomto jeho trende ani také slávne krásavice ako sú Iva Kubelková, Andrea Verešová, Lucie Borhyová, Inna Puhajková či Veronika Kopřivová. Po čase sa vzťahu s Jágrom vzdali a už sú dávno vo vzťahu či manželstve s niekym iným, ba podaktoré majú dokonca už aj odrastené deti. Dvomi veľkými dcérami sa môže pochváliť Kubelková, párik má Verešová aj Borhyová. Kopřivová má dcérku s jedným z najkrajších mužov Česka, Miroslavom Dubovickým. Len Jágr stále nič, hoci by vo svojom veku mohol byť aj dedkom. Možno práve trpezlivá Dominika bude tou, ktorá to predsa len zmení.

Jágr si mladou partnerkou a priateľmi užíva krásu metropoly Talianska: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie