Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia Brada Pitta! Je presvedčený, že Angelina má v boji o opatrovníctvo detí krutý plán!
Zdielať na

Tragédia Brada Pitta! Je presvedčený, že Angelina má v boji o opatrovníctvo detí krutý plán!

Archívna reportáž

Hoci sa aktuálne zdá byť historicky najnechutnejším a najkrutejším rozchod Johnnyho Deppa a Amber Heard, je celkom dobre možné, že len dorovnáva trpkosť rozchodu Brada Pitta a Angeliny Jolie. Tieto štyri extra príťažlivé a slávne hviezdy akoby stratili všetky zábrany a ľudskosť v snahe zničiť toho druhého, ktorého kedysi milovali.

​Brad Pitt (58) sa údajne obáva, že jeho bitka o opatrovníctvo šiestich detí, z toho troch vlastných, nebude nikdy ukončená kvôli jeho bývalej manželke, 46-ročnej Angeline Jolie. Zdroj pre US Weekly uviedol, že herec známy napríklad aj z Klubu bitkárov, si myslí, že jeho bývalá manželka "nikdy nebude súhlasiť so spoločnou starostlivosťou a bude sa snažiť, aby deti mali 18 rokov". Zo šiestich detí Brada a Angeliny sú štyri ešte neplnoleté: Zahara má 17 rokov, Shiloh 15 rokov a dvojčatá Vivienne a Knox 13 rokov. 

Zdá sa, že slávni bývalí manželia, ktorí majú aj adoptovaných 20-ročného Maddoxa a 18-ročného Paxa, boj o opatrovníctvo v dohľadnom čase neukončia. Brad je vraj navyše presvedčený, že Angelina robí všetko, aby s ním ich deti "nechceli mať nič spoločné". Herec však údajne "nevzdá boj" proti svojej bývalej manželke.

Tento boj sa zdá byť nekonečný:

​Angelina podala žiadosť o rozvod s Bradom v septembri 2016 po viac ako desiatich rokoch spoločného života a dvoch rokoch manželstva. Brad dostal v máji 2021 do spoločnej starostlivosti ich deti. Angelina však proti tomuto rozhodnutiu vehementne bojovala a kalifornský druhý okresný odvolací súd nakoniec v júli 2021 sudcu z prípadu odvolal, a tak zrušil jeho predchádzajúce rozhodnutia. Brad neskôr požiadal kalifornský najvyšší súd o preskúmanie prípadu, aby mohol opäť získať deti do spoločnej starostlivosti, ale táto žiadosť bola zamietnutá.

​"Brangelina" sa tiež sporí o svoje predtým spoločne vlastnené vinárstvo Chateau Miraval. Angelina predala svoj 50-percentný podiel v spoločnosti ruskému oligarchovi Jurijovi Šeflerovi, čo viedlo k tomu, že Brad podal na herečku žalobu. Pitt tvrdí, že Angie predaj tajila po tom, ako sa bývalí manželia údajne dohodli, že ani jeden z nich nemôže predať svoj podiel bez súhlasu druhej strany. Zároveň žiada finančné odškodnenie za Angelinin krok pri predaji jej podielu. Už teraz je zrejmé, že ani po šiestich rokoch nie je tento niekdajší super pár zmierený a môže to byť ešte veľmi škaredé.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie