Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dlho sa zväzku vyhýbal, napokon si vzal o 30 rokov mladšiu! Bohuš Matuš po roku prekvapil slovami o manželstve!
Zdielať na

Dlho sa zväzku vyhýbal, napokon si vzal o 30 rokov mladšiu! Bohuš Matuš po roku prekvapil slovami o manželstve!

Zdroj: Instagram/LM

Blíži sa výročie sobáša speváka Bohuša Matuša (48) a Lucie Matušovej (18), za slobodna Palkaninovej. Svadbe ešte predchádzalo narodenie ich dcérky Natálky, ktorá sa narodila v decembri 2020 a na svadbe bola ako rozkošná družičkou. Nie všetci ale spočiatku tomuto páru priali ich vzťah, vrátane rodičov Lucky, a to najmä preto, že mala len niečo vyše pätnásť, keď sa dali dokopy. Bohuša  mnohí označovali aj za pedofila, no obaja už mnohokrát vysvetľovali, že Lucka mu skutočný vek zatajila a pár rokov si pridala. Navyše, spočiatku boli dlhšiu dobu len priatelia. Obaja ataky vydržali a nič ich neodradilo ani od toho, aby svoj vzťah zavŕšili dieťatkom aj svadbou.

​Z narodenia Natálky boli veľmi šťastní a bolo im jasné, že zakrátko sa stanú aj manželmi. Vybrali si na to deň, keď sa Lucie stala plnoletou. Aj keď hrozilo, že pre pandémiu covidu sa to nemusí podariť tak, akoby si priali - s plnou parádou a kopou hostí, vyšlo im to. Obmedzenia boli krátko predtým do značnej miery zrušené, a tak si 12. mája mohli povedať svoje áno pred mnohými hosťami v uzavretom areáli pražského rodinného parku, zasadeného do pekného lesíka. 

Pár dní dní pred prvým výročím si na to Bohuš zaspomínal a možno mnohých svojimi slovami aj prekvapil. "Ten rok bol prekrásny a to najmä vďaka tomu, že máme krásnu dcérku Natálku, ktorá rastie ako z vody a začala krásne spievať. Je vidieť, že má talent po mne a krásu po svojej mamičke. Rok v manželstve som si naozaj užil. Presne 12. mája to oslávime. Chceli sme vyraziť do Talianska, ale kvôli práci to nevyjde, takže to oslávime doma. Moja manželka bude mať 19 rokov, takže budeme mať vlastne dvojitú oslavu," prezradil pre ŽivotvČesku.cz spokojný manžel a otecko, ktorý vstup do manželstva evidentne neľutuje. 

S ešte tehotnou Luckou nakrútili klip s jasným odkazom:

Napokon, v jeho veku bol už naozaj najvyšší čas, aby si založil rodinu, aj keď je pravda, že si vybral skutočne veľmi mladú ženu. Je vidno, že mu odvaha a sebavedomie nechýbajú. Motto na svadobnej pozvánke bolo romantické. "Premeníme našu lásku v manželstvo". Na svoju svadbu, ktorá bola pre neho ako aj nevestu prvou, si veľmi rád spomína. "Prišli vlastne všetci, ktorí boli pozvaní. Najviac ma však teší, že mám skvelú manželku a dcéru," prízvukoval Matuš, čo najlepšie sa mu mohlo stať. Svadbu spolu s partnerku pripravovali dlhšiu dobu so všetkou pozornosťou a nezabúdali ani na detaily.

Párik má opäť problém na Instagrame, zmizli všetky príspevky, Lucke aj zablokovali profil:

Spevák zhodnotil svadbu aj po finančnej stránke a prekvapivo suma nebola nijako závratná. "Raut a všetko okolo vyšlo na 80 000 korún a všetko ostatné, teda myslím prstienky, šaty a ďalšie veci, ktoré boli spojené so svadbou, stálo ďalších zhruba 70 000 korún. Myslím, že na svadbe bolo celkovo 60 hostí. Ale bol to mimoriadny deň, ktorý som si užil a užila si ho aj moja manželka," spočítal všetko na sumu v prepočte zhruba 6000 eur. No ako prezradil vlani pred svadbou, prstene im darovala jedna firma a druhá zas šaty pre nevestu. A hostinu im údajne zaplatil majiteľ rodinného parku. Ako svadobný dar dostali aj nové auto od producenta Lichtenberga, takže nečudo, že si Bohuš svadbu pochvaľuje. Len aby to na týchto vratkých nohách aj vydržalo.

Súvisiace články

Najčítanejšie