Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOTO je absolútne za čiarou! Amber vypovedala o Deppovi, ľudia zistili, že to bol citát z FILMU!
Zdielať na

TOTO je absolútne za čiarou! Amber vypovedala o Deppovi, ľudia zistili, že to bol citát z FILMU!

Archívna reportáž

Verejnosť je stále viac zhrozená z informácií, ktoré sa dostávajú von zo súdnej siene vo Fairfaxe v štáte Virginia v spore Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36). Kým prvé tri týždne procesu sa sypali obvinenia z násilností na hlavu herečky zo strany Deppa, teraz je na rade ona s jej tímom a svedkami. Už teraz je jasné, že mu nič nedaruje, ba vráti aj s úrokmi. Ani nečudo, veď jej ide až o 100 miliónov dolárov v prípade rozsudku súdu v jej prospech, ako aj o ďalšiu kariéru v Hollywoode. Podobne je na tom ale aj Johnny Depp. Tento proces je snáď najškandalóznejším v histórii rozvodov hollywoodskych manželstiev.

​Prvou svedkyňou bola doktorka Dawn Hughes, klinická a forenzná psychologička a odborníčka na domáce násilie. Vypovedala, že s Heard strávila v rozhovore a jej pozorovaním údajne až 29 hodín. Tvrdila, že hoci súd počul o násilnom správaní Amber, nebolo to nič v porovnaní so správaním jej exmanžela. "Aj keď naňho kričala, bila ho a hovorila mu hrozné veci, nezmenilo to nerovnováhu síl vo vzťahu," obvinila s pevným presvedčením herca na základe toho, čo si vypočula od  svojej klientky. Samozrejme, treba jej výpoveď brať aj z toho pohľadu, že je na strane svedkov, ktoré vybrala Heard so svojim tímom právnikov. 

Doktorka psychológie si zo sedenia s Amber iste vybrala tie najsilnejšie výpovede bývalej manželky Deppa. "Keď bol pán Depp opitý alebo pod vplyvom drog, strhol z nej nočnú košeľu, hodil ju na posteľ a pokúsil sa s ňou mať sex," interpretovala ju Hughes pred súdnou porotou. "Boli chvíle, keď ju v hneve nútil k orálnemu sexu. Boli tam momenty dominancie, keď sa nad ňou snažil mať kontrolu," dodala k šokujúcemu začiatku obvinenia herca z násilných praktík. Už minulý týždeň Heardovej právnička Elaine Brederhoff šokovala súdnu sieť detailami z násilia Deppa."Pritlačil ju k baru a hádzal po nej fľašu za fľašou. Potom ju ťahal po podlahe po tých rozbitých fľašiach. Udrel ju, aj ju kopal. Povedal jej, že ju zabije a že ju nenávidí. Ďalej ju bil a bil a nakoniec do nej vnikol fľašou od alkoholu," opísala nechutnú scénku z intímneho života manželstva páru. Dodala, že jej klientka má z Deppovho správania posttraumatickú stresovú poruchu.

Amber na súde po prvýkrát vypovedala, nevyhla sa emotívnej výpovediam:

Heard ďalej vo výpovedi šokovala, keď tvrdila, že Depp odmietol predmanželskú zmluvu, hoci je mnohonásobne bohatší. "Toto manželstvo ukončí len smrť," povedal jej údajne herec. No najväčší šok nastal v momente, keď odzneli tieto slová: "S Johnnym je to tak, ako keď na teba žiari slnko a je to úžasné. A potom na teba zabudne a je to veľmi, veľmi chladné. Keď máte jeho pozornosť, cítite sa, akoby ste bol jediný na svete, preto ho všetci tak veľmi milujú." Na pohľad silné, poetické slová, pri ktorých sa však Depp popod fúzy uchechtával. A ľudia vzápätí zistili, prečo. Tie slová boli totiž niektorým tak známe, že netrvalo dlho a zistilo sa, že ide o presnú citáciu dialógu zo slávneho filmu Talentovaný pán Ripley. Nebolo by na tom nič zlé, ak by to uviedla, že sa jej daný moment zo scenára hodil do opisu situácie. Keďže to ale nepriznala, výrazne to znižuje dôveryhodnosť celej výpovede. Počet podpisov pod petíciou, aby Amber vyhodili z filmu Aquaman 2 medzičasom narástol na 3,6 milióna. Zdá sa, že tento proces minimálne v očiach verejnosti už prehrala.

Porovnanie vľavo výpoveď Heardovej, vpravo originál z filmu:

Facebook

Amber hovorila aj o svojej dcérke, ktorá nedávno oslávila rok:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie