Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Happyend sa nekoná? Herečka konečne získala svojprávnosť, no zistila, že jej snúbenec DROGUJE!
Zdielať na

Happyend sa nekoná? Herečka konečne získala svojprávnosť, no zistila, že jej snúbenec DROGUJE!

Zdroj: Profimedia

Len pred mesiacom sa niekdajšia hviezda tínedžerských filmov, Amanda Bynes (36), rozhodnutím súdu zbavila opatrovníctva matky Lynn a je konečne voľná. Podobne ako Britney Spears (40), aj ona si prešla veľmi búrlivou mladosťou, keď sa po obrovskom úspechu ešte ako dieťa neubránila alkoholu ani drogám. Vyrobila si zopár škandálov, keď raz dokonca zapálila príjazdovú cestu k susedom, či obvinila otca zo zneužívania. Následne ju súd zveril do opatrovníctva matky, ktorá riadila jej život v osobnej aj finančnej rovine. Nepovolila jej ani manželstvo so snúbencom Paulom Michaelom, s ktorým sa zasnúbila už pred dvomi rokmi. Amanda si pritom veľmi želala založiť rodinu.

​No ako sa ukázalo, možno jej mama nebola úplne mimo, keď jej vzťah s Michaelom zakazovala a o svadbe nechcela ani počuť. Amanda sa s mladíkom zoznámila na stretnutiach skupiny anonymných alkoholik a sú spolu už približne dva roky. No podľa najnovších správ od samotnej herečky, nielenže ju snúbenec nepodporuje v boji s jej vlastnými démonmi, ale ani zďaleka neporazil tých svojich. 

Amanda Bynes aktuálne v stories na Instagrame tvrdila, že jej snúbenec Paul Michael sa už nelieči a tajne užíva drogy. "Paul mi povedal, že prestal brať lieky. Pozrela som sa na jeho telefón a mal tam nejaké porno mamy so synom. A ešte aj zničil dom svojej vlastnej mamy," zverejnila rozrušená herečka znepokojivé správy.

Pripomeňte si Amandu v úspešnej komédii po boku Channinga Tatuma:

"Rozbil všetky jej fotky a pod posteľ jej dal lososa. Jeho správanie je alarmujúce a bojím sa, čo urobí," pokračovala priam v šokujúcich informáciách o konaní jej snúbenca, ktoré sa ani trochu nezdá byť normálne. Herečka video uzavrela dodaním, že "zabudla spomenúť, že našla Paulovu skrýšu s kokaínom". "Posledných šesť mesiacov ho užíval. Potrebuje vážnu pomoc. Vyhodila som ho zo svojho domu," povedala Amanda a ostáva veriť, že nejde o jej psychické problémy, ktoré by ju viedli k týmto nepríjemným tvrdeniam.

Vzápätí zverejnila video, kde tvrdí, že sa zrejme len zmýlila a s Paulom je v skutočnosti šťastná:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Def Noodles (@defnoodles)

Michael sa krátko nato na svojom vlastnom instagramovom účte vyjadril, že nevie, "o čom to, do pekla, to hovorí". "Všetci musíte prestať rozprávať tie svoje sra*ky. ... Vy, ľudia, nič neviete," dodal. Zvláštne pritom je, že len niekoľko hodín predtým Bynes zdieľala príbeh o druhej spoločnej piesni, ktorú vydala s Michaelom, a zverejnila jeho fotografiu na gauči. A pred mesiacom malo byť všetko úplne dokonalé, keď ešte aj jej právnik tvrdil, že v živote herečky vládne idylka. "Darí sa jej veľmi dobre a teší sa na to, že sa so snúbencom Paulom presťahujú do ich domu. Aktívne si ho zariaďujú a ona je z toho všetkého nadšená," povedal David Esquibias. Z tohto celého vychádza, že sú len dve možnosti - buď je pravda to, čo hovorí Amanda, alebo je opäť až po uši v problémoch, hoci podľa poslednej správy sa snúbencovi ospravedlňuje, že ho verejne osočila, no v skutočnosti svoje tvrdenia nevyvrátila. Akurát dodala, že je s ním šťastná s budú spolu bývať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie