Jasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Princeznička oslavuje narodeniny a mama Kate opäť fotila! Ale TOTO si všimli snáď všetci!
Zdielať na

Princeznička oslavuje narodeniny a mama Kate opäť fotila! Ale TOTO si všimli snáď všetci!

Archívna reportáž

Princezná Charlotte na sérii fotografií pri príležitosti svojich siedmych narodenín ukázala to najlepšie, čo sa dalo. Skutočne šťastné dievčatko s jeho milovaným psíkom menom Orla. No priaznivci vojvodov z Cambridge si všimli niečo úplne iné.

​Bola to opäť Kate, kto as chopil fotoaparátu, aby zachytila svoju kráľovskú dcéru ako spokojne sedí na poli s jarnými kvetmi v Norfolku počas sviatočného víkendu. Zdá sa, že Charlotte dokonca farebne zladila svoj sveter s modrými zvončekmi naokolo - mama, módna ikona - sa o to nepochybne postarala. Treba povedať, že Charlottka pôsobí už skutočne ako mladá slečinka. 

No priaznivci kapely sa pustili do rozoberania úplne iného detailu. Každý fanúšik vojvodkyne Kate si totiž musel všimnúť, že Charlotte akoby otcovi z oka vypadla. Hoci má mamine vlasy, podoba s Williamom až šokujúca.

William a Kate tvoria pohodový pár, no na štvrté dieťa už manžela nepresvedčila:

​Črty tváre aj výraz Charlottky sú priam kópiou následníka trónu, no nie z detstva, ale súčasnej podoby. William patril medzi najrozkošnejšie deti široko-ďaleko, no kým jeho brat Harry starne ako víno, o Williamovi sa to povedať nedá. Najmä ubúdajúce vlasy zmenili totálne celkový dojem. Princeznička nemá zďaleko toľko povinností, nečudo, že jej ocko starne ostatné roky akosi rýchlejšie. V komentároch pod fotkami panuje vzácna zhoda - všetci si podobu okamžite všimli.

Princezná sa narodila v súkromnej pôrodnici v centre Londýna 2. mája 2015 o 8.34 h s hmotnosťou 3700 gramov. Pred ňou prišiel na svet princ George, následník trónu, po nej princ Louis, ktorý pred pár dňami oslávil 4. narodeniny.

Súvisiace články

Najčítanejšie