Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Smrad, zm*d, nechcem ho už vidieť! Agáta naložila nevernému manželovi jej mamy, Veroniky Žilkovej!
Zdielať na

Smrad, zm*d, nechcem ho už vidieť! Agáta naložila nevernému manželovi jej mamy, Veroniky Žilkovej!

Archívna reportáž

​Už je to pár týždňov, čo sa herečka Veronika Žilková zverila na sociálnej sieti verejnosti so šokujúcou správou, že sa s ňou jej manžel Martin Stropnický (65) rozišiel prostredníctvom e-mailu. Odvtedy svoju situáciu a názor na manžela komentovala viackrát. Je vidieť, že ju to veľmi trápi, je z nej už len tieň oproti tomu, ako ešte donedávna žiarila a rozdávala rôzne rady s humorom jej vlastným. Seba už s vtipným nadhľadom brať nedokáže. "Teraz mám 45 kíl," posťažovala sa svojim sledovateľom na Instagrame. To, v akom je zlom psychickom stave, čo sa prejavilo aj na jej výzore, sa vôbec nepáči jej dcére Agáte Hanychovej (37) a nedalo jej, aby sa k tomu nevyjadrila.

Mama jej bola vždy nápomocná počas kríz vo vzťahoch, a nebolo ich málo. Podržala ju aj pri rozvode s hercom Jakubom Prachařom (39), keď dokonca predala chalupu po rodičoch, aby ho mohla Agáta vyplatiť z domu, ktorý si ponechala. "Som trochu namäkko, práve dnes som predala chalupu, ktorú naša rodina vlastnila 60 rokov. Musela som ju predať z finančných dôvodov, pretože sa moja dcéra rozvádza a potrebuje peniaze," zverila sa na sociálnej sieti dojatá Veronika. Rodina vlastnila chalupu v Říčkach v Orlických horách. Aj Agáte bolo ľúto straty je obľúbeného miesta, kde často trávievala víkendy a prázdniny.

Toto prezradila Veronika pred dvomi mesiacmi o svojom súkromí:

No ona je teraz na rozdiel od mamy šťastná v novom vzťahu s úspešným slovenským chirurgom Andrejom Nikovom. Iste by mame dopriala spokojné manželstvo s mužom, na ktorého môže byť aj hrdá z hľadiska jeho kariéry, o to viac ju mamin rozchod s ním hnevá. Vyjadrila to zostra na svojom Instagrame. "Nemyslela som si, že je to taký zm*d," povedala v živom vysielaní, keď sa jej niekto spýtal na Martina Stropnického. S podobnou otázkou na ňu prišli aj z redakcie Super.cz. "Martina už nikdy nechcem vidieť. Neuveriteľne ublížil mojej mame," konštatovala Agáta. "To, že sa niekto niekde zamiluje, to sa môže stať. Ale po toľkých rokoch ukončiť vzťah mailom? To podľa mňa bola srabstvo prvej triedy," vyjadrila svoj názor na situáciu a ešte s hnevom dodala: "Úprimne nechápem, ako môže chlap v Martinovom veku zahodiť fungujúce manželstvo kvôli dievčaťu, ktoré je mladšie ako ja".

Agáta vždy najviac prezradí pri varení:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

S nešťastnou mamou trávi čo najviac času, aby rozptýlila jej myšlienky na zradu manžela. Sústredia sa najmä na pomoc odídencom z Ukrajiny, pre ktorých vymysleli rôzne charitatívne aktivity. Jednu skupinku dokonca ubytovala herečka aj v jej neobývanom dome. Vraj si uvedomuje, že ich trápenie je väčšie ako jej, keď sa museli z hrôzy pred vojnou vzdať všetkého, čo mali vo svojom domove na Ukrajine. Zorganizovala pre utečencov, ktorí majú záujem, veľké koncertné podujatie v divadle s významnými umelcami z Ukrajiny. Táto dobročinnosť pre blížnych Veronike dodáva silu prekonať svoje trápenie snáď najviac.

Súvisiace články

Najčítanejšie