Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Herečka obvinená zo zneužívania 13-ročnej dievčiny! Nútila ju do sexu s jej manželom!
Zdielať na

Herečka obvinená zo zneužívania 13-ročnej dievčiny! Nútila ju do sexu s jej manželom!

Na kráľovskom súde v britskom Nottinghame prebieha súdne pojednávanie kvôli obvineniu hollywoodskej herečky Zary Phythian Marke (36) a jej partnera Victora Marke (59) z viacerých sexuálnych deliktov. Zara je známa napríklad z filmu Doktor Strange, kde si si zahrala s Benedictom Cumberbatchom. Obvinila ich mladá žena, ktorá v čase intímnych kontaktov mala iba 13 rokov. Victor je obvinený zo 16 spáchaných trestných činov, Zara zo 14, ktoré páchala spolu s ním. Na polícii ich údajná obeť vypovedala, že pár nakrúcal väčšinu scénok z obcovania s ňou v snahe vytvoriť pornografické scény. Obaja však všetko pred súdom popierajú. Victora obvinilo aj ďalšie dievča.

​Policajný rozhovor so zneužívanou ženou prehrali porotcom na Nottinghamskom kráľovskom súde, píše portál The Sun. Tam táto mladá žena opísala podrobnosti o údajných sexuálnych deliktoch páchaných na nej v rokoch 2005 až 2008, keď mala 13 až 15 rokov, čo bolo ešte predtým, ako sa pár zosobášil. Obaja údajní delikventi boli v tom čase inštruktormi bojových umení v Nottinghamshire a ona obdivovala úspech Phythian v bojových umeniach. Prvé sexuálne kontakty prišli potom, čo ju pár nútil piť alkohol a herečka ju potom donútila poskytnúť partnerovi orálny sex. Po čase sa pridala aj Zara a on mal s oboma sex. "Pamätám si, že som sa snažila kopírovať vtedajšiu reakciu Zary, pretože som k nej vzhliadala a snažila som sa byť ako ona vo všetkých smeroch," zverila sa údajná obeť.

​Herečka mala asi 20 rokov, keď sa malo zneužívanie začať, a jej partner Victor iba čosi málo po 40-tke. "Vedela som, že je to zlé, ale jednoducho som nevedela, ako sa zo situácie dostať alebo čokoľvek povedať,"  zverila sa obeť polícii a pridala: "Jednoducho som urobila všetko, o čo ma požiadali. Vyzeralo to, akoby som bola nejaké neposlušné dieťa a oni mi pomáhali". Keď toto sexuálne zneužívanie pokračovalo, no ona ho už odmietala, Marke sa jej vraj vyhrážal, že ak to niekomu povie, rozbije jej kolená. "Povedal, že mi nikto neuverí, ak im to aj tak poviem," vypovedala polícii. "Vždy mali nado mnou moc," konštatovala smutne.

Zara a jej bojové umenie je vo svete šoubiznisu vyhlásené, obdiv k nej sa stal osudným aj mladej žene, ktorú údajne sexuálne zneužívala:

Victor Marke je obvinený aj z ďalších trestných činov pre neprístojné napadnutia dieťaťa, ktoré sa týkajú inej mladej ženy, ktorá sa tiež sťažovala na polícii. Po prezretí videa z vypovedania údajne sexuálnym násilím postihnutých žien povedal prokurátor Ahmed Hossain: "Obžaloba tvrdí, že Victor Marke si tieto dve sťažovateľky vyhliadol, keď boli ešte deti a využil svoje postavenie dôvery a autority, aby sa cítili výnimočné a on mohol uspokojiť svoje sexuálne potreby. A podľa obžaloby bola Zara Marke súčasťou tohto procesu a konala, ako sa tvrdí, s Victorom Markem". Ďalšie pojednávanie bude pokračovať neskôr, no zdá sa, že dôkazov je príliš veľa, aby tento párik vyviazol bez trestu.

Obvinení Victor a Zara:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zara Phythian (@zaraphythian)

Súvisiace články

Najčítanejšie