Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Prachař prekvapil slovami o fackovaní dcéry Mie (4)! Založí si novú rodinu!
Zdielať na

Prachař prekvapil slovami o fackovaní dcéry Mie (4)! Založí si novú rodinu!

Archívna reportáž

Nedávno mal v Česku premiéru film Vyšehrad Fylm. Zahral si v ňom aj herec Jakub Prachař (38), ktorému do značnej miery brutálny a nekorektný humor vy filme vyslovene vyhovuje. "Nemyslím, že humor spočíva v tom, že by mal človek niekoho urážať, ale tak sa to skrátka na tomto svete deje. Ak budeme všetci milí, tak vznikne pretlak a niekde to prerastie do niečoho oveľa horšieho. Myslím, že takto si uľaviť nie je vôbec zlé. Ja si uľavím aj na úkor seba,"odpovedal Kubo, ktorý skutočne nemá problémy vystreliť si z každého, vrátane seba.

Zmysel pre humor a večné dieťa v tele dospelého je do značnej miery obvykle aj pozitívum pre potomkov, ktorí si s takýmto rodičom užijú kopu zábavy. Rozhodne to tak nejako má aj Jakub so svojou dcérou Miou z manželstva s Agátou Hanychovou (36), ktorá má štyri roky. S otcom má toho malá čertica, ako o nej hovorí Agáta, veľa spoločného. "Má moje oči, moje čelo a možno aj trochu muzikálnosti. Tancuje, spieva, hrá na klavíri. Udivuje ma, že vo svojich štyroch rokoch dokáže pri ňom sedieť hodinu," zhodnotil Jakub pre Blesk.cz.

Pri hraní na klavír sa k nej chce občas pripojiť, ale ona z toho nie je nadšená, chce hrať sama. "Nemá rada, keď sa do toho miešam," priznal sa a spomenul, že do klavíra len tak neťuká. "Vie hrať melódie, ale deti majú zvyčajne spočiatku veľa záujmov a možno zostanú pri niečom inom. Samozrejme, budem ju povzbudzovať, aby robila to, čo chce," vyjadril sa k jej záujmom. Nemá ešte žiadnu predstavu o jej budúcom smerovaní. "Nie, to sa mi zdá ako nezmysel. Všetko, čo mi v detstve zakazovali, som chcel robiť viac, a to, čo mi odporúčali, som nechcel robiť. Nech si sama vyberie pri čom zostane," skonštatoval múdro poučený vlastným príbehom.

Jakub je známy svojským horom, neraz aj na svoj vlastný účet. Ten predviedol aj v nasledujúcom rozhovore:

​S exmanželkou Agátou majú Miu v striedavej starostlivosti. Dva týždne v mesiaci ju má na starosti Jakub, pokiaľ sa nedohodnú inak. Rada mu pritom pomôže aj jeho starostlivá mama Dana Batulková. Tá si spomína, ako bola občas zúfalá z jeho správania. Nikdy ho ale za to nebila. Podobne pristupuje k výchove aj on. Nie je preto prísnym otcom. "Snažím sa jej všetko vysvetliť a nikdy ju nebiť. Keby som ju udrel alebo vyfackal, bolo by to moje zlyhanie. Keď som bol malý, nebol som fyzicky trestaný. Takže si myslím, že je možné vychovávať dieťa bez týchto demencií. Vyžaduje si to trpezlivosť, ale myslím si, že je to lepší spôsob," hovorí o svojom nepochybne správnom rozhodnutí. Bola by škoda, ak by pri tomto nastavení ostal pri iba jedno dieťati. To zrejme ani nehrozí, lebo ako prezradil, plány na novú rodinu s jeho krásnou priateľkou Sárou Sandevou tu nepochybne sú. "Mám 38 rokov, takže to vyzerá, že ešte jednu založím," hovorí bez okolkov a zdá sa to byť už len otázka času.

Jakub nepopiera, že by si ešte rád založil druhú rodinu, či to bude práve s herečkou a partnerkou Sárou Sandevou ukáže až čas:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie