Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pár mesiacov po rozchode s mladou milenkou má Slováček už jasno! TOTO povedal o Dáde!
Zdielať na

Pár mesiacov po rozchode s mladou milenkou má Slováček už jasno! TOTO povedal o Dáde!

Archívna reportáž

Po sedemročnej odluke Dagmar Patrasovej (65) a Felixa Slováčka (78) sa vlani pred Vianocami dali opäť dokopy a vyzerá, že sa u nich všetko dostáva do normálu. Zatiaľ čo Dáda ešte donedávna váhala, ako sa k tomu postaviť po rokoch jeho nevery spojenej aj s nepekným slovným ponižovaním či už od muzikanta, alebo aj od jeho mladej milenky Lucie Gelemovej, čo ju stálo povesť aj zdravie, Felix sa tvári spokojne.

Nečudo, že sa Slováček nesťažuje, keď zrejme drvivá väčšina žien by ho po sedem rokov trvajúcej nevere vyrazila aj s dvermi. "Dáda je naozaj skvelá a stará sa. V súčasnosti máme veľmi príjemný vzťah. Myslím si, že je určite lojálna, pretože keby nebola, tak by nevydržala a nečakala by na mňa. A urobila dobre. A ja som urobil tiež dobre, že som sa vrátil," odpovedal hudobník s pokorou pre ŽivotvČesku.cz na ich otázku, čo po takmer štyridsiatich rokoch manželstva oceňuje na svojej manželke.

​Zdá sa, že po búrlivom vlaňajšom rozchode s milenkou Luciou Gelemovou (39) je spokojný, že ho Dáda prijala bez väčších problémov. "Manžel je už pán v rokoch, čoskoro bude mať 80 rokov. Felix naozaj tvrdo narazil na zlatokopku, ale nepodarilo sa jej rozbiť naše manželstvo. Sme spolu predsa len takmer 40 rokov, máme deti, máme spoločné zážitky, je to naozaj ťažké. Máme sa radi. Nedokážem ho opustiť," konštatovala pragmaticky s dodatkom, že človek by mal vedieť odpúšťať, pretože len to ho môže posunúť na ceste životom.

​Dáda a Felix sú spolu už roky, vypočujte si ich spoločnú pieseň spred takmer 40 rokov:

Ale po prvom mesiaci strávenom s Felixom nebola až taká nadšená. "Je medzi nami štyridsaťročné puto, máme spolu deti, ale nie je to také ideálne, ako to vyzerá," zverila sa koncom januára. "Nikdy sme sa nerozišli, stále sme manželia a Felix sa nikdy neodsťahoval z nášho domu. Ale trvalo niekoľko týždňov, čo si ma Felix obchádzal a ubezpečil ma, že už je z toho poblúznenia vonku. Bola v tom sekta a podivná mágia, nebolo to tak, že by sa zamiloval do svojej údajnej milenky. Beriem to tak, že bol poblúznený a nemohol sa z toho dostať," vysvetľovala herečka, ako sa stavia k návratu manžela.

​Na uzmierenie boli spolu koncom februára na Kanárskych ostrovoch, ale práve začala vojna na Ukrajine, takže téma sa točila okolo tohto konfliktu. Navyše im nevyšlo veľmi ani počasie. Felix má preto v pláne ísť v lete spolu s ňou a ich deťmi do Turecka. Zrejme si ešte netrúfa byť na dovolenke iba s Dádou, aj na Kanárskych ostorovoch bol s nimi jeho brat a priatelia. Na ich vzťahu bude treba zrejme ešte pracovať, ako sa dá chápať zo slov Patrasovej. "Stále som na vážkach. Na tých sedem rokov, čo sa ťahal s tou pani, sa nedá len tak zabudnúť. Stále sa to vo mne bije. Viete, on je Felix obojživelník, ktorý sa prispôsobí všetkým situáciám, ale ja nie," tvrdila Dagmar a zrejme sa to tak ľahko zatiaľ nezmenilo.

Po rokoch strávených v spoločnosti mladej milenky sa Felix opäť objavuje po boku manželky Dády:

Súvisiace články

Najčítanejšie