Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rytmus po prvýkrát ukázal Sanela v plnej paráde! Rozkošný chlapec sa TAKTO nahodil na šibačku!
Zdielať na

Rytmus po prvýkrát ukázal Sanela v plnej paráde! Rozkošný chlapec sa TAKTO nahodil na šibačku!

Archívna reportáž

V živote Patrika Vrbovského sú podľa všetkého už "len" tri najdôležitejšie veci - rap, jeho manželka Jasmina a synček Sanel, v obrátenom poradí. Obvykle to tak býva, že s príchodom dieťaťa sa zmení aj človek, ktorý vždy tvrdil, že s ním deti nič nerobia a v jeho živote to rozdiel nespraví. Z Rytmusa s stal ten najmilší a najakčnejší otec, ako si jeho fanúšikovia už nespočetne veľakrát na IG všimli.

​Patrik a Jasmina Vrbovskí sa mimoriadne radi ukazujú pred kamerami, napokon, živí ich to. No presne opačný postoj zvolili u svojho syna. Sanel je najstráženejšie! dieťa slovenského šoubiznisu, ktoré ešte na sociálnych sieťach priamo do tváre nikto nikdy nevidel.

Z času na čas pridá jeden či druhý z rodičov takmer 3-ročného chlapčeka vysvetlenie, ktoré načas upokojí nekonečné otázky typu "prečo Sanela neukazujete". Hoci to znie výrazne nadradene, predsa len treba uznať, že Vrbovskí majú pravdu. Deti nedávajú svojim rodičom povolenie na zverejňovanie fotiek a pravdou je, že skutočne aj tí najmenší majú právo na súkromie. 

Sanel sa vraj tak podobá na Rytmusa, že mu krátko po narodení rodičia pridali ešte jedno meno:

​No predsa len aspoň občas spravia Jasmina či Patrik výnimku a Sanela svetu ukážu. Pochopiteľne, vždy je tam nejaké ale. Aj tentokrát spravili výnimku a ukázali svojho rozkošného potomka v trochu inom svetle. "Koledníkos," napísal Rytmus jednoducho a výstižne a ukázal dve fotky, kde je so svojím synom vyparádeným na šibačku.

Instagram/RK

​Samozrejme, vybrali sa novým "miliónovým" Rytmusovým autom, no aj tak to bol rozhodne chlapček, ktorý pútal ešte viac pozornosti. Rodičia ho vyfintili ako starého harcovníka a prekvapivo, Rytmus výnimočne nezakryl pol tváre syna, ale pridal len jednu malú nálepku. Dosť bolo dohadov, Sanel je naozaj rozkošné dieťa a v tak významný deň pre malého šibača sa vyfešákoval ako sa patrí. Možno už čoskoro uvidíme chlapčiatko úplne bez prekrytia a potvrdí sa, že je to celý otec.

Súvisiace články

Najčítanejšie