Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hrôza missky Mendrejovej! Expartner jej uniesol dcéry!
Zdielať na

Hrôza missky Mendrejovej! Expartner jej uniesol dcéry!

Archívna reportáž

Aj keď sa navonok zdá byť dedič miliónového impéria Slavomír Hatina (49) veľmi dobrou partiou, úplne dokonalý zrejme nie je, ako svetu ukázala Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (36). Majú spolu dve dcérky, ale ani to nezabránilo v roku 2019 ich rozchodu. Pár tvorili deväť rokov, no nikdy sa nezobrali. Nerozišli sa práve v dobrom a ani doteraz sa na tom zjavne nič nezmenilo.

​Hatina už viackrát neustrážil sklon k potyčkám. Pobil sa aj s jej otcom, konflikt mal aj na recepcii jedného hotela a bolo toho aj viac, ako napríklad falošný ŤZP preukaz, čo je skutočne bezcharakterne trápne. Najnovšie pripravil Denise veľmi šokujúce prekvapenie, keď bez jej vedomia zobral zo školy ich dcéry Grétu a Hannah.

Iba matka vie, ako je to prežívať strach a bolesť, keď nevie, čo je s deťmi a kde sú. Tešila sa na spoločne prežité veľkonočné sviatky, no namiesto toho tŕpla úzkosťou a musela svoju situáciu riešiť s políciou, ale bezvýsledne. V nedeľu večer sa rozhodla so svojim trápením podeliť s jej sledovateľmi na Instagrame. "Prajem vám krásne veľkonočné sviatky! Aj keď tieto sú pre mňa veľmi náročné, pretože môj bývalý partner mi v stredu popoludní zo školy protiprávne uniesol deti a do dnešného dňa mi bráni stretnúť sa s nimi! Od stredy neviem, kde sú a či sú v poriadku. Vo štvrtok som na neho podala trestné oznámenie, ale, bohužiaľ, polícia na Slovensku nepodnikla žiadne kroky k tomu, aby deti vrátila späť! Zrejme ich viac zaujíma vyberanie pokút za rýchlosť... Aké práva máme my, ako matky, v tomto štáte?" opísala svoju nezávideniahodnú situáciu.

Denisa svoje dcérky miluje:

​Zakrátko sa ale všetko obrátilo k lepšiemu a nezabudla o tom informovať na sociálnej sieti. "Moje deti sa mi konečne vrátili po piatich dňoch. Hodinu nato, ako som pridala predchádzajúce videá. Ďakujeme za podporujúce správy. Vážim si to. Sila Instagramu je skutočne veľká. A neprestávam bojovať," pokračovala Mendrejová a pridala fotografiu svojej plačúcej dcéry.

Vianoce si dcérkami užila naplno:

"Nerozumiem, prečo sa tejto tematike nevenuje viac priestoru a prečo sme my ženy ticho. Veľa z nás mlčí, pretože nechce zažiť tú hanbu a také opovrhnutie spoločnosti, alebo sa boja partnera. Mnohé ženy mlčia, pretože sa boja reakcie rodiny... Myslím si, že by sme nemali byť ticho," zamýšľala sa nad podobne zasiahnutými ženami, no treba dodať, že ešte omnoho viac je otcov, ktorým expartnerky bránia v kontakte s deťmi. Výsledok je vždy rovnaký - ranená duša dieťaťa, ktoré sa ocitlo v nepeknej hre jeho dospelých rodičov. Snáď už ani Denisine deti nebudú musieť riešiť podobnú situáciu.

Instagram/deniska.mendrejova

Instagram/deniska.mendrejova

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie