Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Súd Deppa a Heard: Herečka ho cielene deptala, on chcel ukázať zdravotníčke, že sa dotkne jazykom penisu!
Zdielať na

Súd Deppa a Heard: Herečka ho cielene deptala, on chcel ukázať zdravotníčke, že sa dotkne jazykom penisu!

Archívna reportáž

Nedávno sa spustil na súde vo Virgínii očakávaný súdny proces exmanželov Johna Deppa (58) a Amber Heard (35). Hviezda filmu Piráti Karibiku žaluje bývalú manželku za urážku na cti o 50 miliónov dolárov. Depp tvrdí, že článkom, ktorý vydal denník The Washington Post a v ktorom naznačila, že bola počas ich manželstva obeťou domáceho násilia, mu vzali možnosť hoci aj len "prejsť sa po ulici". Pred súdom zazneli veľmi nechutné argumenty a obvinenia z intímneho života páru z oboch strán. Už prvý deň súdneho procesu prišla strana Heard s novým obvinením voči Deppovi. Okrem domáceho násilia pridala aj sexuálne, a to znásilnenie fľašou s popisom tohto činu.

​Nič jej nezostala dlžná ani strana Deppa. Porote premietli vopred nahratú výpoveď doktora Davida Kippera, ktorý v roku 2004 liečil Deppa zo závislosti od opiátov. V liste, ktorý Depp poslal Kipperovi v roku 2015 sa sťažoval na Amber, píše portál HollywoodLife"Nemôžem takto žiť. Je plná s**čiek ako vianočná hus. Skončil som. NIKDY VIAC! Neustále urážky vypustené od zlomyseľnej zlej a pomstychtivej ženskej! Viete, čo je oveľa bolestivejšie ako jej jedovaté a ponižujúce výchovné reči? Jej odporne a zámerne zraňujúce tirády a jej bohapusté šokujúce zaobchádzanie s mužom, ktorého mala nadovšetko milovať. Tu je skutočný problém, kamarát... jej posadnutosť sebou samou. Je taká sku**ene ambiciózna! Tak zúfalo túži po úspechu a sláve. To je asi dôvod, prečo ma získala, kamarát. Vtĺkala do mňa, aký som smutný starý človek. Som taký veľmi smutný," stojí v srdcervúcej správe zúfalého herca.

Bývalá súkromná zdravotná sestra Johnnyho Deppa vypovedala, že Amber Heard sa snažila herca doslova hecovať. "Chodil z izby do izby a snažil sa situáciu riešiť odchodom, ale ona ho len prenasledovala z izby do izby a nedala mu priestor," opísala Debbie Lloyd herečkine provokatívne správanie sa voči Deppovi. Spomenula aj incident, ktorý spôsobila Amber v lietadle s Deppom. "Sedel pri stole a nechcel sa rozprávať a ona od stola nechcela odísť, ani keď jej hovoril 'prosím, len choď preč'," dodala zdravotná sestra. V rámci svedectva porote ukázala správy, kde sa jej ospravedlnil po tom, ako sa s ňou odmietol stretnúť, lebo si ju pomýlil s niekým iným. "Naozaj sa ospravedlňujem, ak som ťa naštval. Ak chceš, môžeš mi dať trochu morfia, aby sme zistili, či sa môj jazyk a penis dotknú. S láskou, J," stálo v skutočne nevhodnej správe, na druhej strane podobný humor je vraj Johnnymu vlastný.

Johnny a Amber sa zoznámili pri nakrúcaní filmu Rumový denník v roku 2011, pozrite si k nemu krátky trailer: 

V premietnutom dokumente, kde vypovedá doktor Kipper, nazýva Deppa  "príjemným a spolupracujúcim pacientom". Javil sa ako "motivovaný urobiť pozitívne zmeny vo svojom živote a schopný identifikovať niektoré negatívne dôsledky súčasného užívania liekov a tešil sa na zdravší životný štýl". Doktor uviedol aj ďalšie dôležité informácie, ako sa píše v správe: "Nikdy nevidel Deppa zneužívať Heard a ani nebol svedkom žiadnych dôkazov zneužívania. Nikdy nevidel na Heard zranenia zodpovedajúce domácemu násiliu, ani mu Heard nepovedala, že by ju Depp týral". Pri otázke na Deppovo zranenie prsta v Austrálii doktor uviedol, že bol s Deppom prítomný na pohotovosti. Poznamenal, že si nevšimol, že by Heard mala v tom čase nejaké "viditeľné zranenia, vrátane opuchov, rezných rán alebo modrín". Súd stále pokračuje, došlo už aj na vypočutie samotného Deppa, z ktorého majú ľudia zmiešané pocity, no zhodujú sa v jednom - buď to bol výkon skvelého herca, alebo ťažko zlomený človek.

Amber sa na sociálnych sieťach prezentuje ako ukážková mama malej Oonnah, ktorú jej vynosila náhradná matka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Súvisiace články

Najčítanejšie