Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dara to povedala otvorene - TOTO je jej voľba, keď sa láme chlieb! Dcéra jej to vyčíta!
Zdielať na

Dara to povedala otvorene - TOTO je jej voľba, keď sa láme chlieb! Dcéra jej to vyčíta!

Archívna reportáž

Do šatníka speváčky Dary Rolins (49) by sa iste chcela pozrieť nejedna žena. Je o nej známe, že sleduje všetky módne trendy a za novinkami chodí aj do Paríža či Milána, Teraz je s dcérou Laurou (13) na Floride a iste si odtiaľ domov prinesie zas niečo nové. Ako prezradila, v šatníku má veľa rôznych kúskov, ktoré si ale na seba nikdy nedala. Jednoducho mala veľké oči a kúpe neodolala, hoci vie, čo v bežnom živote nosí najradšej. Na sociálnej sieti najnovšie zdieľala fotografie z ulíc Orlanda, na ktorých je oblečená v obľúbenom ležérnom štýle, k čomu napísala aj pár viet na vysvetlenie.

​Dara sa môže pochváliť aj vo svojom zrelom veku výbornou kondíciou, ktorú získava pravidelným cvičením jogy ako aj zdravou stravou. To prispieva iste aj k jej štíhlej línii a pevnej postave, akú by jej mohla závidieť nejedna dvadsiatnička. Zrejme aj preto, aby sa im priblížila, v bežnom živote často volí mladistvé ležérne oblečenie, hoci na koncertoch a rôznych spoločenských udalostiach sa vie aj parádne nahodiť. O svoj prístup k oblečeniu sa z Floridy podelila so svojimi sledovateľmi."Keď si listujem Instagramom, vždy obdivujem tie krásne ženy v sexi oblečení a na podpätkoch. A vďaka tým dokonalým fotografiám aj ja podľahnem a podľa ich vzoru nakúpim podobné sexy outfity aj pre seba. To všetko s pocitom a zámerom, že aj ja, raz, na dovolenke, večierku, v uliciach mesta, pri západe slnka, jednoducho niekde zažiarim," zverila sa ako to u nej funguje.

Nakoniec jej to však zvyčajne nevychádza. "Ale keď sa takpovediac láme chlieb, aj tak vždy skončím v ultrapohodlnom, takmer domácom a v podstate obyčajnom outfite. Veľakrát, najmä keď sa mi dokonca Lola prehrabáva v šatníku, počujem: toto som to na tebe nikdy nevidela, to by ti svedčalo, prečo to nenosíš," karhá ju jej jediná dcéra, ktorá vďaka nej už dávno "pričuchla" k móde a občas si nejaké jej veku primerané kúsky od mamy aj požičia, ako Rolins priznala. Laura rastie ako z vody a dorástla už aj na mamine číslo oblečenia. Keď si pred časom kupovala džínsy a nevedela akej farbe dať prednosť, Dara kúpila obe, vraj ich budú zdieľať.   

 Dara trávi veľa času aj so svojou dospievajúcou dcérou, z ktorej medzičasom vyrástla poriadna kočka:

​Možno ich na ulici môže niekto považovať za sestry podľa mladistvého typu oblečenia a pri ich približne rovnakých postavách. Občas jej niektorí vraj vyčítajú, prečo sa neoblieka elegantnejšie vzhľadom na jej vek aj postavenie, teraz aj ako partnerky slávneho futbalistu Pavla Nedvěda. V Taliansku, kde je poslednú dobu snáď častejšie ako doma, si na elegantnú módu všetci veľmi potrpia. "Je to vlastne vtipné, pretože vybavená na to byť ženou vamp som naozaj dokonale. Ale sama sebou som aj tak najviac takto. Samozrejme, aj teraz mám v kufri zabalené topánky na podpätku a šaty, ktoré si zas neoblečiem. A ďalšie si, samozrejme, kúpim," konštatovala úprimne. Ale snáď aspoň občas spraví výnimku, bola by škoda sa nepredviesť v parádnych modeloch z jej šatníka.

Dara sa najlepšie cíti v pohodlnom a neformálnom oblečení: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie