Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brzobohatého čakajú nepríjemné chvíle! Kuchařová hodlá pre peniaze splniť TENTO sľub!
Zdielať na

Brzobohatého čakajú nepríjemné chvíle! Kuchařová hodlá pre peniaze splniť TENTO sľub!

Archívna reportáž

Počas spoločného života s Ondřejom Brzobohatým ((39) sa Táňa Kuchařová (33) nejavila byť veľmi zdieľna, pokiaľ išlo o ich súkromie. O partnerských problémoch sa čosi v zákulisí šepkalo, ale oni dvaja nič veľmi nezdieľali. Ondřej sa o svojej manželke stále vyjadroval obdivne a ona na neho nepovedala krivé slovo. Ako neskôr vysvitlo, v posledných rokoch navštevovali aj psychoterapeuta, aby zachránili svoje manželstvo. Zrejme by im najskôr ale pomohlo spoločné dieťa, čo sa z nejakého dôvodu nestalo a doteraz dôvod ani jeden neprezradil. Táňa sa ale vlani na jeseň po ich rozchode priznala, že mala v pláne čo najskôr ich rodinu rozšíriť, ale, žiaľ, bolo už neskoro.

​Iste by sa mnohí obdivovatelia tohto krásneho páru radi dozvedeli, čo všetko stálo za ich partnerskou krízou a prečo nemali spolu dieťa. Keď sa Kuchařová vlani v decembri dozvedela o Ondřejovej nevere s tanečnicou Zuzanou Pilnou (30), veľmi ju to rozhorčilo, hoci v tom čase s ním už nežila. "Je to pre mňa pochopiteľne veľké sklamanie v človeku, ktorému som verila a plánovala s ním aktuálne rozšíriť rodinu a s ktorým som 30. júna 2021 obnovila svoj manželský sľub, ktorý mi môj manžel pripravil ako prekvapenie k 5. výročiu našej svadby," povedala podvedená manželka v relácii Showtime a krátko na to podala žiadosť o rozvod. Štipľavé poznámky na Ondřeja si potom viackrát na sociálnych sieťach či v médiách neodpustila. 

Odrazu sa stala Táňa veľmi zdieľna o svojom súkromí, zatiaľ čo sa Ondřej naďalej komentárov zdržiava. "Ja neviem... Asi som tak vychovaný, že si skrátka myslím, že by sa takto veci nemali riešiť, a ani by sa o nich nemalo hovoriť do televízie či na verejnosti. Vždy je to záležitosť tých dvoch ľudí a len oni dvaja do toho vidia," vyjadril sa prednedávnom. To sa už začali šíriť aj reči o jeho vzťahu s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Ani to nenechalo Táňu ľahostajnou. "Ich vzťah trvá už asi šesť mesiacov a začal ešte počas nášho manželstva. Čo na to povedať...?" tvrdila, čo podľa nej len potvrdzuje, že je patologický klamár. Je jasné, že sa ešte z rozchodu s Ondřejom nespamätala. 

Taťána sa v roku 2006 stala najkrajšou ženou sveta:

Aj preto sa s ďalším vzťahom neponáhľa, radšej komunikuje so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti. Vyzvala ich, aby jej posielali otázky, ktoré ich zaujímajú. Jedna z otázok potom prišla na tému jej literárnej tvorby. Minulý rok totiž vydala autobiografickú prvotinu - "vážne nevážnu knihu o všehochuti života" plnú motivačných citátov. Názov knihy Pokračovanie nabudúce jasne naznačoval, že nebude jediná. Priznala to aj v odpovedi vo svojich instastories. "Neponáhľam sa hneď na druhý diel, ale  ÁNO... je toho dosť, o čom písať..." naznačila tajomne a je takmer isté, že nevynechá aj čo-to zo vzťahu s Brzobohatým a podľa jej vyjadrení na jeho adresu to nebude veľmi lichotivé. V prvej knihe písala o svojom detstve, dospievaní, kariére modelky a topmodelky či založení vlastnej charitatívnej nadácie, v pokračovaní všetci iste očakávajú detaily zo vzťahu s Ondřejom, ako aj ich krízach, dôvodu nemať dieťa, ako aj ich rozchodu. Možno by mala čím skôr začať s písaním, pokiaľ je o túto tému záujem a bude si vedieť aj pekne prilepšiť - aspoň niečo z rozchodu teda získa. 

Taťánou náhly rozchod s dlhoročným partnerom a manželom zamával, avšak na Instagrame rozdáva široké úsmevy:

Súvisiace články

Najčítanejšie