Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nechutné praktiky! Desaťtisíce eur pre herca za sex s vojvodkyňou Meghan!
Zdielať na

Nechutné praktiky! Desaťtisíce eur pre herca za sex s vojvodkyňou Meghan!

Archívna reportáž

Meghan Markle (40) potrebuje pred príchodom do britského kráľovstva na oslavu platinového jubilea panovania kráľovnej Alžbety II. pozitívne zmienky o nej ako soľ. Najmä v Británii nie je veľmi obľúbená po jej slovných útokoch na britskú kráľovskú rodinu, ktorú obvinila dokonca z rasizmu. Nečudo, že má preto obavy, aby ju nevypískali, či inak nezosmiešnili, keď sa tam ukáže na verejnosti. Aj preto jej prišlo iste len vhod, že si na ňu teraz spomenul herec Simon Rex (47), s ktorým si zahrala v americkej situačnej komédii Cuts. Rex sa tam objavil ako hviezda v doch epizódach, Meghan si zahrala len epizódnu rolu.

​V tom čase iba začínala ako hosťujúca herečka v seriáli Century City a inak tomu nebolo ani v Cuts. Iste jej preto nebolo nepríjemné, že ju Rex, ktorý bol vtedy už známym seriálovým hercom, pozval na obed. Všetko nasvedčovalo tomu, že obed bude mať aj nejaké pokračovanie, ale Simon urobil jasnú chybu svojim výberom jedla. "Boli sme v aute a začal som ju bozkávať, ale môj dych bol cítiť cesnakom, tak sa odtiahla. Bolo to trápne, cítil som sa ako hlupák. Ale zasmiali sme sa tomu, nebola nepríjemná alebo niečo také. Bola len úprimná," citoval ho britský denník Express. Je možné, že obom až tak nezáležalo na tom druhom, keď ich táto malá nepríjemnosť odradila. Možno by pomohla žuvačka.

Táto ich malá životná epizódka sa odohrala v roku 2004 a nebyť toho, že sa Meghan stala neskôr manželkou princa Harryho, možno by na ňu Rex aj zabudol. V tom istom roku začala Markle chodiť s filmovým producentom Trevorom Engelsonom, za ktorého sa v roku 2011 na Jamajke aj vydala. Nevedno, či už počas jej stretnutia s Rexom nebola vo vzťahu s bohatším Trevororm a aj preto veľmi netúžila po flirte s hercom. Ktovie ako sa o tom dozvedel britský bulvár, možno sa Rex kdesi zmienil o tom, ako premárnil šancu s Meghan, keď sa dozvedel o jej vzťahu s princom Harrym.

Pozrite si Meghan v krátkych ukážkach z hereckých výkonov počas jej kariéry: 

Britský bulvár sa v podstate stále snaží na Markle nájsť niečo pikantnejšie z jej minulosti. Jej herecká kariéra sa ale obišla bez škandálov, preto sa rozhodli niečo hoci aj vymyslieť a historka s obedom podnietila ich fantáziu. Keď Simon Rex získal cenu Independent Spirit Award za úlohu vo filme Red Rocket, vyplávalo na povrch, ako ho britské médiá lanárili ku klamstvu. "Niekoľko britských bulvárnych časopisov mu ponúklo 70 000 libier za výrok, že sa s Markle vyspal počas nakrúcania sitcomu Cuts," napísali. K tomu herec žartom dodal: "A to som bol práve na mizine! Tie peniaze by sa mi vážne hodili. Ale to by som radšej žil z podpory." Meghan mu vraj za to poslala ďakovný list. "Mimochodom, má veľmi pekný rukopis," poznamenal na Twitteri s dodatkom, že si ho dal zarámovať. Na veľké šťastie Meghan ale tentokrát skutočne na ňu bulvár nič nenašiel.

Simon Rex je poriadny fešák, avšak Meghan dokázala jeho šarmu odolať aj vďaka jeho cesnakovému dychu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Simon Rex (@simonrex415)

Súvisiace články

Najčítanejšie