Jasno
22°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
TOTO nečakal! Žilková sa spojila so Stropnického exmanželkou, tá už nechce ani jeho priezvisko, robí hanbu!
Zdielať na

TOTO nečakal! Žilková sa spojila so Stropnického exmanželkou, tá už nechce ani jeho priezvisko, robí hanbu!

Zdroj: instagram/VŽ

Zdá sa, že vo svojom názore na ešte stále manžela, politika a diplomata Martina Stropnického, nie je Veronika Žilková (60) sama. Na všeobecné prekvapenie verejnosti sa na protest voči jeho správaniu k nej rozhodla pridať aj jeho exmanželka Lucie Stropnická (65). A nielen to, vrátila sa aj k menu Borovcová, nepáči sa jej totiž hanebné správanie jej bývalého manžela. Pritom celých osemnásť rokov od ich rozchodu obviňovala Žilkovú, že jej vzala manžela. Ale zrejme až jeho necitlivý rozchod s Veronikou prostredníctvom e-mailu s odkazom, že ju už nemiluje, spôsobil, že pochopila, čo ich obe spája.

​Po prvýkrát od roku 2004, keď došlo k rozvodu Stropnického s vtedajšou manželkou Luciou, začali obe dámy spolu komunikovať. Veronika Žilková bola ochotná odpovedať Blesku na otázky o ich vzájomnom vzťahu. "Vďaka Blesku som sa dostala do kontaktu s Luciou Borovcovou. Z mladosti si ju pamätám ako najlepšie oblečenú spolužiačku z AMU, ktorá fajčila drahé cigarety a vlastnila auto, v ktorom vozila staršieho spolužiaka Martina Stropnického," začala svoje rozprávanie a pokračovala o doteraz utajovanom príbehu začiatku jej vzťahu so Stropnickým.

"Tvrdil mi, že bol štyri roky na ambasáde vo Vatikáne sám a Lucie s ich tromi deťmi zostala v Prahe kvôli ich vzájomným sporom. A že prežívajú, povediac právnickým termínom, odlúčenie od stola aj postele. A on že už rok žije sám v garsónke... Keď mi po pár našich stretnutiach oznámil, že sa chce rozviesť, nenapadlo mi, že svojej manželke povie, že je to kvôli mne! Pretože ja som svoj rozvod vôbec neplánovala," opísala fakty, kvôli ktorým potom neváhala v ich vzťahu pokračovať. "Položil mi otázku, kedy sa rozvediem ja. Vedel, že žijem s manželom alkoholikom, ktorý v tom čase po tretej liečbe recidivoval," opísala ťažké chvíle sympatická herečka. Tvrdí, že napokon sa nerozviedla s "milujúcim manželom, ale s démonom zvaným alkohol". A Stropnický sa jej zdal byť vtedy dobrá voľba.

​Napokon sa vzali a majú spoločnú dcéru Kordulu (16). Ich syn Melicher, žiaľ, pol roka po narodení pre vážnu diagnózu genetického pôvodu zomrel. S bývalou manželkou Luciou má Stropnický tri deti a spolu sa aj so všetkými štyrmi deťmi Veroniky priatelia. "Anička teraz hrala vo filme Vincenat, hráme spolu divadlo. Pomáhala som kedysi Matějovi v predvolebnej kampani Strany zelených, to som som s Kordulou behala s kočíkom a rozdávala letáky. A s Fanynkou, keď ju mal na starosti otec otec, som bola niekoľkokrát v Caorle pri mori," vysvetľovala s dodatkom, že naposledy boli všetci spolu na narodeninách ich otca vlani v decembri. S Luciou ale žiadny vzťah nemali, píšu si zatiaľ len vtipné SMS správy, ale rada by ju stretla aj na javisku.

Veronika trávi čas najmä som svojimi deťmi, napríklad aj s najmladšou Kordulou na koňoch:

Súvisiace články

Najčítanejšie