Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dojímavé až k slzám! Jennifer Lopez opísala, ako ju Ben požiadal o ruku!
Zdielať na

Dojímavé až k slzám! Jennifer Lopez opísala, ako ju Ben požiadal o ruku!

Archívna reportáž

Vlaňajší návrat slávnej holywoodskej hereckej dvojice Jennifer Lopez (52) a Bena Afflecka (49) k sebe takmer po dvadsiatich rokoch, vyvolal veľkú odozvu medzi ich priaznivcami. Pozorne sledovali počas takmer roku priebeh ich obnovenej lásky s romantickými prejavmi. Všetci kvitovali ako sa ich vzťah vyvíjal ďalej a očakávali, kedy už dôjde aj k ich opätovným zásnubám, či priamo k svadbe. Konečne ich zamilovaný pár potešil očakávanou správou. Jennifer sa o ich horúcu novinku podelila v piatok na svojom webe On the JLo, kde zároveň ukázala nádherný zásnubný prsteň s obrovským kameňom.

​Po krátkom odmlčaní, ktoré Jen nechala všetkým na odoznenie prvého návalu nadšenia sa v utorok opäť ozvala aj s podrobnosťami, ako sa všetko odohralo, píše portál HollywoodLife"V sobotu večer, keď som bola na svojom najobľúbenejšom mieste na svete (v bublinkovom kúpeli), moja krásna láska si kľakla na jedno koleno a požiadala ma o ruku," začala s intímnymi detailami priebehu žiadosti Bena o jej ruku. "Bola to tá najromantickejšia vec, akú som si kedy vedela predstaviť... len pokojný sobotný večer doma, dvaja ľudia, ktorí si sľúbili, že tu budú vždy jeden pre druhého. Dvaja veľmi šťastní ľudia, ktorí dostali druhú šancu na skutočnú lásku," vyznala sa nadšená speváčka zo svojich pocitov.

Spomenula si pritom aj na ich prvé zásnuby spred takmer 20 rokov."Bola som úplne zaskočená a len som sa mu pozerala do očí, usmievala som sa a zároveň plakala a usilovne som sa snažila pochopiť, že po 20 rokoch sa to všetko deje znova," pokračovala dojatá Jennifer a priznala, že boli aj slzy dojatia. "Doslova som stratila reč a on sa spýtal: 'Je to áno?' Odpovedala som: 'ÁNO, samozrejme, že je to ÁNO'," prezradila najdôležitejší detail zo zásnub. Bolo to rovnako krásne ako pred mnohými rokmi, ale predsa len iné. Obaja si po rozchode prešli manželstvami s inými partnermi a stali sa aj rodičmi. Nabrali skúsenosti a získali tak potrebné sebavedomie v spojení s pokorou.

JLo vo videu neskrývala úprimnú radosť zo zásnub s jej staronovým snúbencom Benom Affleckom: 

Na vážny vzťah pred dvadsiatimi rokmi neboli ešte dostatočne zrelí, a preto nedokázali odolať tlakom médií a verejnosti. Nie všetci im lásku vtedy dopriali. Ako JLo povedala v roku 2000, jej vzťah s Benom bol zničený "zvnútra" vďaka "brutálnej" verejnej kontrole. "Je to smiešne, pretože Ben a ja sme boli spolu a boli sme takí zamilovaní. Bolo to jedno z najšťastnejších období môjho života," spomínala. Kritiku zle znášali, lebo vtedy ešte nedokázali pochopiť, čo sú naozaj najdôležitejšie veci v živote, ako priznala. Podľa jej slov však ťažkosti ich prvého vzťahu vytvorili oveľa pevnejší základ pre ich neskoršie opätovné stretnutie. "Teraz sme starší, múdrejší, máme viac skúseností, sme na iných miestach v živote, máme deti a musíme si tieto veci veľmi dobre uvedomovať,"  konštatovala šťastná nastávajúca nevesta. 

Jennifer vyzerá lepšie a spokojnejšie ako kedykoľvek predtým, iste k tomu prispieva aj láskyplný vzťah s Benom: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie