Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Parkuje ako tupec, ľudia mu to poriadne vytmavili! Vie vôbec Vémola rozoznať cestu a chodník?
Zdielať na

Parkuje ako tupec, ľudia mu to poriadne vytmavili! Vie vôbec Vémola rozoznať cestu a chodník?

Archívna reportáž

Zápasník MMA Karlos Vémola (36) je známy svojim neraz priam arogantným sebavedomím. Rád sa na sociálnych sieťach chváli svojím majetkom, ktorý zahŕňa aj dom s rozsiahlym pozemkom, kde nechýba ani zoologická záhrada s exotickými zvieratami. Má rád okázalosť a podľa toho sa aj oblieka a predvádza na drahých autách. Jedno z nich padlo do oka aj navštevníkom turnaja Oktagonu v v jednej časti Ostravy, keď ho zaparkoval s drzosťou jemu vlastnou na nevhodnom meste. "V Dolných Vítkoviciach bolo dnes naozaj plno. Na chodníku však parkovalo len jedno auto," napísal na Twitter jeden zo svedkov, ktorý navštívil turnaj, a myslel tým práve Vémolove fáro.

​V eXtra.cz potvrdili, že je isté, že "Terminátor" bol počas víkendu na turnaji Oktagon 32 v Ostravar Aréne, takže táto informácia sedí. Napokon na poznávacej značke auta je meno bojovníka Karlosa Vemolu, ktorý je jeho hrdým majiteľom a rád sa ním všade chváli. Nemá zrejme pritom potrebu riadiť sa povinnými pravidlami cestnej premávky. V Ostrave ma dôkaz toho odfotili jeho auto, ktoré ako jediné parkovalo úplne drzo v priestore určenom len pre chodcov. "Takto parkuje na Vinohradoch," napísal aj iný rozčúlený svedok na Twitteri.

A ďalšie reakcie s negatívnymi komentármi sa len tak hrnuli. "Keď sa živíte tým, že vás niekto udiera do hlavy, časom sa to prejaví," napísal jeden kritik. "Niekto, kto si myslí, že jeho sloboda by nemala byť obmedzovaná nejakým pofidérnym verejným záujmom alebo právami iných ľudí..." vyjadril sa ironicky ďalší."Nemyslím si, že je schopný rozpoznať, že stojí na chodníku," stálo trefne v inom komentári. "Áno, pán Vémola si myslí, že môže všetko. Stretla som ho parkovať pred Zbraslavskou lekárňou," tvrdí ďalšia svedkyňa. 

Karlos Vémola sa po dlhšej odmlke chystá na svoj veľký zápas s protivníkom českým raperom Marpom: 

Ani na vodičské kvality zápasníka MMA nie je všeobecne veľmi pozitívny názor vo verejnosti. Ešte vlani upozornil na sociálnej sieti nejaký muž vo svojom príspevku s jasnou iróniou, že za volantom nie je Vémola žiaden „král". "Keby ste stretli Mercedes vo farbe slonovej kosti so značkou: niečo, niečo, VEMOLA, tak sa mu uhnite z cesty, dokáže šoférovať asi ako myslieť. Takže vôbec. Na Slintáku na sto metroch skoro rozbil tri autá,“ uviedol fakty s rozhorčením znechutený svedok.

Používateľ na twitteri zverejnil fotky Vémolovho auta, ktoré zaparkoval rovno na chodníku:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie