Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Potopila ho! K oscarovskej facke Willa Smitha sa vyjadrila jeho manželka, herec je na psychiatrii!
Zdielať na

Potopila ho! K oscarovskej facke Willa Smitha sa vyjadrila jeho manželka, herec je na psychiatrii!

Archívna reportáž

Budú to už dva týždne, čo sa v už 94. ročníku udeľovali ceny Akadémie filmového umenia a vedy. Namiesto ocenených si ale všetci budú pamätať len jedno - facku, ktorú Will Smith uštedril komikovi Chrisovi Rockovi za pomerne nejapný vtip na účet jeho manželky Jady Pinkett Smith. Tá trpí alopéciou, teda stratou vlasov, a žartík na jej potenciálnu rolu vo filme G.I.Jane, kvôli ktorému sa pred rokmi nechala dohola ostrihať Demi Moore, ju zjavne neohúril. Jej manžel sa pritom najprv úprimne smial. Až kým neuvidel Jadinu tvár.

​Verejnosť je presvedčená, že nebyť Jady, Will by na pódium nevyštartoval a pomerne nevinný, hoci do istej miery nevhodný vtip Chrisa Rocka by ostal zabudnutý. Podľa záberov sa zdalo, že sa dokonca dobre bavila, keď jej manžel Chrisovi jednu natiahol v priamom prenose pred zrakmi miliónov divákov, a ešte mu aj vulgárne nadával. Ona ale tvrdí, že to bolo inak.

Rozhodne vraj nechcela, aby Will spravil to, čo spravil, ani ho k tomu nevyzývala. "Nie je jedna z tých žien, ktoré potrebujú ochranu. Nemusí robiť to, čo urobil, nepotrebuje jeho ochranu. Nie je zbabelá, je silná, tvrdohlavá žena, ktorá sa vyrovnáva s vlastnými bojmi, ale bude stáť na jeho strane," vyjadril sa človek blízky herečke, aby tlmočil jej vyjadrenie pre USmagazine.

Smithovo konanie nemá obdoby:

​Jada sa vraj vyjadrila, že ona by to fackou určite neriešila, a hoci povedala, že bude stáť na strane svojho manžela, týmto vyjadrením ho v tom nechala úplne samého. Smith sa medzitým vzdal členstva v Akadémii filmových umení a vedy, písomne a verejne sa ospravedlnil, prišiel o dve filmové úlohy, ďalšie sú zatiaľ pozastavené. Naopak, Chris Rock zdvojnásobil tržby sa svoju stand-up šou a okamžite vypredal celé turné.

​Peklo, ktoré sa po facke rozpútalo, pochopiteľne, Willa hlboko zasiahlo, dokonca až tak, že vyhľadal pomoc odborníkov. Objavila sa správa, že herec z vlastnej vôle nastúpil na terapiu v luxusnom psychiatrickom zariadení. Súhlasil s tým, že "dostane pomoc, aby sa vyrovnal so stresom". "Will Smith je hlboko zasiahnutý tým, čo sa stalo. Na tejto klinike mu bude poskytnutá pomoc, aby sa vyrovnal so stresom a úzkosťou, ktoré sú spojené s tohtoročným udeľovaním Oscarov," povedal nemenovaný zdroj z blízkosti herca. Ostáva veriť, že tieto nepríjemnosti herca psychicky nezlomia, predsa len, to by mu neželal asi nikto, či už má facku taký, alebo onaký názor.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie