Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vémola ostal bez Ceterovej! Povedal to otvorene: Lela je agresívna a nemá rada nikoho!
Zdielať na

Vémola ostal bez Ceterovej! Povedal to otvorene: Lela je agresívna a nemá rada nikoho!

Archívna reportáž

Už vyše roka zápasník MMA Karlos Vémola (36) odrieka a neprijíma výzvy na zápasy kvôli zranenému ramenu. Hľadá si preto nejaké iné zábavky na rozptýlenie, aby náhodou nedošlo opäť k frustrácii, ktorá môže dopadnúť aj zle. To sa prevalilo počas nedávnej aféry so snúbenicou Lelou Ceterovou (32) kvôli jej nápadníkovi. Po prvotnom výbuchu hnevu sa ale upokojil a napokon sa s matkou ich dvoch malých detí uzmieril. Teraz upútal pozornosť divákov v jeho novej reality show Víkend u Vémolov. V prvej časti nechal Karlos nahliadnuť do ich súkromia vo "Vémolande", ako nazýva ich obydlie, ktoré zahŕňa aj malú zoologickú záhradu. A práve na ňu sa zamerali pri nakrúcaní.

​Na rozsiahlom pozemku aj vo vnútri domu chová nie celkom pre človeka najbezpečnejšie zvieratá. K jedným z nich iste patrí aj levica  Elsa, ktorú získal pred zhruba dvomi rokmi, keď bola malým levíčaťom. "Elsu som si vzal, pretože ju nikto nechcel, bol to odloženec. Starám sa o ňu podľa najlepšieho vedomia a svedomia," vysvetľoval Karlos na Instagrame pred časom, keď mu podaktorí vyčítali, že je tyranom zvierat. On ale žiadne výčitky nemá, zvieratá nechodí loviť kdesi do Afriky len tak zo zábavky. Pre Elsu, ktorá už riadne vyrástla, vybral nedávno do výbehu malé levíča ako spoločníka, aby netrpela samotou. "Už zajtra bude vo Vémolande nový kráľ! Všetci sa na neho veľmi tešíme, určite aj Lela Ceterová," oznámil radostnú novinku ešte začiatkom februára na Instagrame aj s dávkou irónie smerom k Lele.

Lela ale pri nakrúcaní prvej časti reality show chýbala.  "Tak som si urobila pekný víkend s kamarátkou. Dohodli sme sa, že tam bude skôr otec v akcii a nejako tak to aj vo finále vyzerá," vysvetlila pre eXtra.cz  dvojnásobná mama. Ale Vémola ju pri nakrúcaní celkom nevynechal a zopárkrát ju pripomenul aspoň slovne. Pridal aj pár vtipných historiek. Najlepšia bola o úteku jedného z páru krokodílov, ktorého pomenoval Lela. Moderátorovi Lumírovi Olšovskému vysvetľoval, prečo vybral práve toto meno. "Pretože je strašne agresívna. Káčko je dobrý miláčik, Lela nemá rada vôbec nikoho a drží ho pod kontrolou. Preto Lela,"  vysvetlil Karlos so smiechom, prečo dostal krokodíl meno jeho snúbenice. Vzápätí pridal aj niečo navyše o svojich dvoch Lelách.

Pozrite si zábery z Karlosovej oslavy z roku 2020, ktorá sa konala vo Vémolande, ako svoj domov nazýva sám športovec:

"Trénoval som v Londýne a volala mi Lela, tak som jej povedal: 'Láska, som na tréningu, nemôžem hovoriť," začal s tým, že na neho pritom jačala, čo nestrpel a telefonát ukončil. "Znova volá, zas na mňa hrozne jačí, hovorím, ne*er ma a zložím. Potom mi príde textová správa, že utiekol krokodíl. Tak som zavolal späť, láska, čo sa stalo. Chudák bol vonku pred domom," opísal zápasník hrozivú situáciu, kvôli ktorej musel priletieť z Londýna a zahnať krokodíla späť do jeho výbehu. S moderátorom sa vybrali nakrúcať aj do ZOO, ktorú Vémola podporuje a niekdy neodolá, aby si odtiaľ neodviezol domov nejaké zviera, z čoho je Lela veľmi nervózna. Vtipne zareagoval aj na moderátorovu ústretovosť, že sa bude riadiť tým, čo Karlos povie. Vémola na to s úškrnom odvetil:" Tak to som za päť rokov vzťahu od svojej ženy nepočul ani raz. Tu sa stále len odvráva". Jasne tým dal najavo, kto je u nich doma hlavou rodiny, hoci si len ťažko predstaviť, že by bol Vémola skutočne tak pod papučou.

Lela si v spoločnej domácnosti s Karlosom musela zvyknúť na všeličo, napríklad aj na takéto rozkošné kŕmenie domácich miláčikov:

Súvisiace články

Najčítanejšie