Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Jasmina zažíva so synom horory! Sanel vidí ľudí, ktorí nie sú!
Zdielať na

Jasmina zažíva so synom horory! Sanel vidí ľudí, ktorí nie sú!

Archívna reportáž

Často sa hovorí o tom, že deti dokážu vnímať a vidieť veci, ktoré sú už dospelým skryté. Hovorí sa aj o tzv. indigových či krištáľových deťoch, ktoré majú špeciálne, až priam nadprirodzené schopnosti. Možno sa medzi nich môže zaradiť aj malý Sanel Vrbovský.

​Na portáloch pre matky či v diskusiách sa to len tak hemží neuveriteľnými, no neraz až desivými príbehmi mamičiek, ktoré popisujú, čo zažívajú so svojimi deťmi. Už len obyčajné zízanie bábätiek na jedno miesto, nebodaj ešte aj s reakciou ako je napríklad úsmev, či naopak, strach, dokáže nejednu ženu poriadne vydesiť. Ešte horšie je to, keď dieťa otvorene povie, čo vidí.

Presne to zažila aktuálne Jasmina a podelila sa o mrazivý zážitok so svojimi fanúšikmi v instastories. Vo videjku nahrala záber do prázdnej chodby ich domu a počuť, ako sa Sanela pýta, čo je tam. "Tam na chodbe je ujo," odpovedá prekvapivo chlapček.

Sanelovi pridávali rodičia po čase aj druhé meno:

​Pochopiteľne, žiadny ujo tam nie je, no z Jasmininho hlasu počuť, že je celkom vydesená. Vtipná je jej reakcia, keď ako prvého pošle do tmavej chodby svojho 2,5-ročného synčeka. Zrejme, aby ju pred "ujom" ochránil. Ako príbeh dopadol už nezverejnila, isté ale je, že toho má plné zuby. "Ozaj už mám dosť jeho 'maminka, na chodbe je ujo'," napísala a dala tým najavo, že sa to zrejme nestalo prvýkrát.

Instagram/JA

Nikto nemôže s istotou tvrdiť, či deti skutočne vidia niečo, čo už dospelí vnímať nedokážu, no rovnako dobre to môže byť len do istej miery len "zviditeľnená" fantázia. Sanel zbožňuje akčných hrdinov, a tak je celkom dobre možné, že si rád vymyslí neviditeľného "nepriateľa", ktorého potom odvážne porazí. Nepochybne je toto verzia, ktorú by Jasmina prijala asi najradšej, ale ktovie... 

Súvisiace články

Najčítanejšie