Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Česko plače! Náhle zomrel obľúbený komik, išlo o celkové zlyhanie organizmu
Zdielať na

Česko plače! Náhle zomrel obľúbený komik, išlo o celkové zlyhanie organizmu

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Hoci nepatril medzi veľké hviezdy hlavných postáv, komik Josef Alois Náhlovský patril medzi najobľúbenejších zabávačov v Česku. Spolupracoval s mnohými ikonami českého humoru a vytvoril nespočetne veľa zábavných postáv. Hoci bol vyštudovaný učiteľ češtiny a dejepisu, jeho osudom sa stalo javisko a jeho rola mierne prituplej naivky.

​Magazín Sedmička vo štvrtok večer priniesol smutnú správu. Josef Alois Náhlovský zomrel nečakane vo veku 72 rokov. Hoci bol celý život veľký hypochonder a pripisoval si choroby, ktoré ani náhodou nemal, za ostatné týždne sa, žiaľ, ocitol v stave, ktorý bol skutočne vážny.

Napokon skončil v nemocnici, kde dlhé tri týždne bojoval o život v umelom spánku. Žiaľ, tento boj vo štvrtok prehral. "Pán Náhlovský mal vážne zdravotné problémy. Viac k tomu nemôžem povedať, ale momentálne nie je schopný komunikovať a plniť si svoje pracovné povinnosti. Je v nemocnici v umelom spánku a jeho stav je skutočne kritický," informoval portál Sedmička zdroj z blízkosti herca, ktorý si ale želal ostať v anonymite.

Pripomeňte si Pepu Náhlovského v jednej z mnohých zábavných scénok:

Hoci žil herec skromne a nikdy nebol hviezdou párty, ani nepriťahoval škandály, byť na javisku a zabávať ľudí bol jeho život. Spolupracoval s jednou z najväčších českých hviezd medzi zabávačmi, Karlem Šípem, a s ich zábavnou talk show cestovali po celej republike. No už plánovaný májový termín bol predbežne zrušený pre chorobu, hoci nikto vtedy netušil, akú vážnu a fatálnu.

Práve Karel Šíp zverejnil na sociálnej sieti aj spomienku na zosnulého kamaráta. "Svet bude zas o niečo smutnejší. Zomrel Pepa Náhlovský. Kamarát, parťák, nech je ti nebo ľahké. Budeš nám strašne chýbať," napísal Šíp. Prišlo aj oficiálne vyjadrenie Náhlovského rodiny. "Dovoľujeme si Vás za najbližšiu rodinu informovať, že dnes, 7. 4. 2022, vo veku 72 rokov, zomrel po krátkej ťažkej chorobe, s ktorou statočne bojoval, pán Josef Alois Náhlovský. O možnostiach, ako sa s Pepom budete môcť rozlúčiť, Vás budeme informovať. Ďakujeme, že mu dnes venujete tichú spomienku. Rodina vopred ďakuje za rešpektovanie súkromia," stojí vo vyhlásení.

Súvisiace články

Najčítanejšie