Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
To je ten chorý a zmätený človek? Prvá fotka Brucea Willisa po priznaní trpkej diagnózy!
Zdielať na

To je ten chorý a zmätený človek? Prvá fotka Brucea Willisa po priznaní trpkej diagnózy!

Archívna reportáž

Prednedávnom sa dozvedela verejnosť šokujúcu správu o ukončení hereckej kariéry slávneho hollywoodskeho herca Brucea Willisa (67) zo zdravotných dôvodov. Vyšlo najavo to, čo mnoho jeho filmových kolegov vnímalo už dlhšiu dobu. Správu oznámila rodina Willisa a prezradila, že dôvodom je diagnóza s názvom afázia.

​Táto kognitívna porucha ovplyvňuje schopnosť človeka komunikovať slovom aj písmom a často vzniká u osôb, ktoré utrpeli mŕtvicu, či dostali silnú ranu do hlavy. "V dôsledku toho a s veľkým uvážením Bruce odstupuje od kariéry, ktorá pre neho toľko znamenala," napísala hercova dcéra Rumer Willis v príspevku na Instagrame, pod ktorý sa podpísali aj jej sestry, hercova manželka Emma a jeho bývalá manželka Demi Moore. V posledných dvoch rokoch si Bruce zahral v mnohých nízkorozpočtových filmoch, niekedy aj nevalnej úrovne, ale jeho meno zabezpečovalo, že o filmy bol záujem. Počas ich nakrúcania ale nebolo možné prehliadnuť, že jeho kognitívne schopnosti sa veľmi zhoršili, čo je pre herca priam katastrofa. Nezvládal zapamätať si texty, nedokázal byť ani dlho na pľaci. Okolo seba mal celý tím asistentov, aby mu pomáhali v jeho neľahkej situácii. 

​No ak by si ale niekto myslel, že sa z hollywoodskeho akčného hrdinu stal kvôli ochoreniu chátrajúci zmätený starec, mýlil by sa. Jeho súčasná manželka Emma Heming Willis (43) zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti dve aktuálne fotografie s Bruceom, ktoré nafotila ich 10-ročná dcéra Mabel Ray Willis. "Mama a otec na ich obľúbenom mieste," pripísala Emma k fotografiám. Herec vyzerá na týchto fotkách napriek jeho diagnóze veľmi dobre a nechýba mu ani jeho typický úsmev na perách. Hoci sú manželmi už trinásť rokov, zdá sa, akoby boli iba čerstvo zamilovaní a nič ich netrápi. 

Pripomeňte si Brucea Willisa v rebríčku jeho najpopulárnejších filmov:

V skutočnosti to ale Emma nemá s manželom práve jednoduché. Magazín People sa dozvedel od zdroja blízkeho rodine, že diagnóza hlavy rodiny predsa len všetkých jej členov nejako poznamenala. Najviac sa trápi jeho manželka, lebo na ich dve deti je sama. Snaží sa pre Brucea vybaviť tú najkvalitnejšiu liečbu u najlepších lekárov v odbore a doma má asistentku, ktorá jej pomáha so starostlivosťou o neho. Ďalšiu pomoc jej rady poskytnú aj Willisove dcéry z jeho prvého manželstva s Demi Moore (59) a, napokon, aj samotná herečka. Všetci majú veľmi dobrý vzťah, čo dokazujú aj spoločnými fotkami, kde vyzerajú ako jedna veľká rodina, ktorá drží spolu v dobrom aj zlom.

Bruce s manželkou na aktuálnych záberoch zachytených počas spoločnej prechádzky v prírode ich malou dcérkou Mabel Ray: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie