Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Bude svadba?! Zbožňovaný Keanu (57) mieri prvýkrát pred oltár, TOTO má byť dôkaz!
Zdielať na

Bude svadba?! Zbožňovaný Keanu (57) mieri prvýkrát pred oltár, TOTO má byť dôkaz!

Archívna reportáž

Charizmatický hollywoodsky herec Keanu Reeves (57) to v minulosti nemal so ženami ľahké. Nikdy sa neoženil, ani nemá dieťa. Tragicky dopadol jeho vzťah s priateľkou Jennifer Sime, ktorá sa po pôrode ich nežijúceho dieťatka v roku 1999 psychicky zrútila a ich vzťah prestal fungovať. Neskôr spáchala samovraždu. Zrejme preto sa herec vzťahom potom skôr vyhýbal, ale, našťastie, celkom nevyhol. Jeho súčasná priateľka Alexandra Grant (49) sa však zatiaľ ešte žiadosti o ruku od neho nedočkala, aj keď sa predvlani a opakovane vlani špekulovalo, že sa zobrali.

​Do tretice nedávna návšteva Reevesa v klenotníctve opäť vyvolala tú istú otázku otázku - či sa už konečne naozaj chystá Alexandru požiadať o ruku. Denník Daily Mail uviedol, že v obchode strávil 40 minút a čomu inému, ako výberu obrúčky, ktorá bude zdobiť ruku "navždy", by venoval toľko pozornosti. Nuž, nie je to ale jednoznačné - mohol to byť rovnako dobre len dôsledný výber darčeku k narodeninám, ktoré jeho priateľka práve oslávila. Fotky z nákupu v klenotníctve si môžete pozrieť TU.

Keanu a Alexandra tvoria pár od roku 2018, oficiálne priznali ho ale priznali až v roku 2019. Poznajú sa však už od roku 2009. Najskôr šlo o stretnutie na večeri, ktoré im údajne niekto dohodol bez ich pričinenia. Prejavili si síce vzájomné sympatie, ale nič viac sa nejakú dobu nedialo. O dva roky neskôr začali spolupracovať na hercovej prvej básnickej knihe Óda na šťastie, ku ktorej Grant vytvorila ilustrácie. V roku 2015 bol Reeves objektom jej fotografií v knihe Shadows, ku ktorým prispel poetickými opismi. O dva roky potom Reeves a Grant založili malé vydavateľstvo. Ich knihy sú zamerané na umenie vo vysokokvalitnom prevedení. Ich spolupráca napokon vyústila do lásky.

Keanu pred časom prekvapil špekuláciou, že je už zrejme nechtiac ženatý s Winonou Ryder:

​Keď sa v máji 2019 Reeves a Grant spoločne zúčastnili na benefičnom podujatí v Los Angeles, nikto netušil, že sú pár. Dokonca ani nasledujúci mesiac, keď dvojica spoločne pózovala na prehliadke Saint Laurent Men's SS20 v Malibu, pričom sa držali za ruky, to ešte nikto nebral celkom vážne. V novembri svoj vzťah pevne potvrdili tým, že sa spoločne prešli po červenom koberci na galavečere LACMA Art Film Gala a opäť sa držali za ruky. Neostýchali sa zdieľať zamilované pohľady na seba a bolo to už jasné.

Hoci Alexandra má profil na Instagrame, pre aspoň jedinú jej fotku musí človek prelúskať celý rok - všetky príspevky sú venované umeniu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Grant (@grantalexandra)

Vo februári 2020 priateľka Alexandry, herečka Jennifer Tilly, prezradila pre Page Six ako reagovala, keď jej pred časom Alexandra povedala prekvapujúcu vetu: "Keanu Reeves je môj priateľ". To dovtedy netušila a poriadne jej tým vyrazila dych. Nečakala totiž, že má záujem o mužov. "Bola taká cool, že som si myslela, že je lesbička," priznala Tilly, ktorá ju poznala vždy len ako single. V marci 2020 prvýkrát prehovorila aj Grant otvorene o vzťahu s Reevesom v rozhovore pre britský Vogue. "Láska na každej úrovni je pre moju identitu hlboko dôležitá. Bolo obdobie izolácie, keď som iba maľovala, ale hlboko si cením skúsenosť byť vo vzťahu," zverila sa umelkyňa a zdá sa, že si s podobne citlivým a vnímavým Reevesom dokonalo sadli.

Súvisiace články

Najčítanejšie