Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Prednedávnom ho expriateľka obvinila z násila! Teraz sa stal hviezdny herec otcom!
Zdielať na

Prednedávnom ho expriateľka obvinila z násila! Teraz sa stal hviezdny herec otcom!

Archívne video

Patrí medzi najväčšie herecké talenty svojej generácie, v súkromí ale bojuje s temnými démonmi. Samozrejme, len s tými v duši, keď si zrejme ešte z detstva nesie traumy, ktoré rodine vraj spôsobil jeho otec. Shia LaBeouf (35) sa nedokázal vymaniť zo zlého vzoru a, žiaľ, vraj v domácom násilí pokračoval po otcovi aj on.

​LaBeouf krátko chodil so speváčkou FKA Twigs po tom, ako sa stretli pri nakrúcaní jeho filmu "Honey Boy" v roku 2018. V decembri 2020 Twigs obvinila LaBeoufa zo zneužívania a zažalovala ho za sexuálne ublíženie, napadnutie a spôsobenie emocionálnej ujmy. Twigs v žalobe tvrdila, že LaBeouf sa jej raz vyhrážal, že nabúra auto, v ktorom sa viezli, ak mu nevyzná lásku. Pri inom údajnom incidente tvrdila, že ju herec škrtil.

Nič podobné na exmanžela nikdy neprezradila modelka a herečka Mia Goth (28), hoci sa klebetilo, že aj v ich vzťahu nebolo všetko v poriadku. Azda to nebolo až také zlé, keď sa Mia vrátila k exmanželovi po dvoch rokoch od rozvodu. A nielen to.

Shia zažiaril aj vo viacerých hudobných klipoch, napríklad aj v tomto hite:

Mia Goth a Shia LaBeouf sú už oficiálne rodičmi, píše portál PageSix. Ešte pred pár dňami ju ľudia videli už bez tehotenského bruška, v piatok to definitívne párik potvrdil prechádzkou s kočíkom. Lepšie povedané - tlačili len autosedačku nakliknutú na podvozku kočíka a bábo prikryli plachtičkou, takže nebolo vôbec vidno. Zatiaľ sa oficiálne k narodeniu potomka nevyjadrili, nikto ted netuší ani meno, ani pohlavie ich dieťatka. Fotky kočíkujúceho páru si môžete pozrieť TU.

​Fámy, že Goth je tehotná, začali kolovať v novembri 2021, keď ju počas rande s LaBeoufom spozorovali s bruškom. Jej tehotenstvo sa potvrdilo začiatkom februára po tom, ako sa objavila očividná fotografia Goth s detským bruškom, keď chodila stále pravidelne do posilňovne. Mia a Shia boli manželmi len dva roky od roku 2016, no opätovne sú spolu už tretí rok a zdá sa, že u nich už vládne idylka. Možno herca dala do poriadku aj ústavná liečba, kam sa po obvinení zo strany FKA prihlásil, aby sa, okrem iného, naučil zvládať svoje emócie, vrátane hnevu a agresivity.

Súvisiace články

Najčítanejšie