Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Z krásky karikatúra seba samej? Pamela sa zasekla v 90. rokoch, no čaká ju veľká úloha!
Zdielať na

Z krásky karikatúra seba samej? Pamela sa zasekla v 90. rokoch, no čaká ju veľká úloha!

Archívne video

Po dlhej odmlke sa kanadská herečka Pamela Anderson (54), známa najmä zo seriálu Baywatch, vracia do svetiel reflektorov. Čoskoro bude debutovať na Broadwayi v úlohe Roxie Hartovej, ktorú v rovnomennom filme stvárnila Renée Zellweger (52). Získala osemtýždňové angažmán v divadle Ambassador v New Yorku, ktoré začína už v apríli.

​Pred pár dňami v relácii Good Morning America táto kráska, o ktorej snívali a snívajú milióny mužov po celom svete priznala, že tento veľký krok v jej kariére je pre ňu "nečakaný", ale myslí si, že nastal čas, aby sa opäť dostala do centra pozornosti. "Cítim, že je čas. Potrebujem výzvu. Potrebovala som niečo urobiť. Potrebovala som to. Bola som nejaký čas mimo a teraz som späť," tvrdila Anderson odhodlane v rozhovore.

"Robím to pre seba, čo je vzácne. Je to dobré načasovanie. Moje deti sú už veľké. Sú mojimi najväčšími roztlieskavačmi. Je to jednoducho neuveriteľné, že mi niekto vôbec ponúkol takúto úlohu, takže do toho dám všetko. Nesklamem seba, nesklamem ani svoju rodinu. Mám pocit, že toto je pre mňa naozaj chvíľa, keď môžem zažiariť," vyznala sa Anderson, ktorá ako päťdesiatnička už asi takúto ponuku do slávneho muzikálu nečakala. Ubehlo veľa rokov, keď začala ako celkom neskúsená herečka kariéru v televíznom seriáli Baywatch. "Nevedela som vtedy, či som toho schopná, teraz neviem tiež, či som toho schopná. Ale mám pocit, že som. A idem do toho," odhodlane vyhlásila v rannej šou.

Takto sa Pamela aktuálne predstavila v rannej šou:

Na sebe mala oblečené krásne biele šaty s vysokým odvážnym rozparkom, ale zato bez vyzývavého výstrihu. K tomu mala krátku pelerínku. Vynikla jej dokonalá, štíhla postava, na ktorú môže byť vo svojom veku právom hrdá. Trochu horšie to bolo s jej mejkapom, ktorý vyzerá, akoby zaspala kdesi hlboko v 90. rokoch. Líčenie bolo príliš výrazné, čierňava z liniek okolo očí a najmä ultra tenké obočie nebolo tou správnou voľbou. Iste by jej svedčilo viac, keby svoj mejkap zjemnila a najmä si nechala poradiť od odborníkov, ako má vyzerať moderné, prirodzené obočie. To by jej iste aj ubralo zopár rokov. 

​Sexbomba nemá za sebou práve ideálne obdobie, keď sa po len rok trvajúcom manželstve opäť rozviedla. Stalo sa to už po piatykrát, a tak sa zdá, že buď nemá šťastie na mužov, alebo si jednoducho nevyberá práve najlepšie. Radosť jej robia aspoň jej dvaja synovia, ktorí už nie sú žiadne deti - jeden má 25, druhý 24 rokov. Sú z búrlivého manželstva so známym muzikantom Tommym Lee. 

Súvisiace články

Najčítanejšie