Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ďalšia dovolenka Slováčka a Patrasovej už bude úplne iná! Muzikant priznal veľký strach!
Zdielať na

Ďalšia dovolenka Slováčka a Patrasovej už bude úplne iná! Muzikant priznal veľký strach!

Zdroj: Instagram/FS

Iba pred nedávnom sa dali roky rozhádaní manželia Dagmar Patrasvá (65) a Felix Slováček (78) opäť dokopy. Na uzmierenie si ešte v januári zarezervovali na začiatok marca pobyt na kanárskom ostrove Fuerteventura, ktorý sa vyznačuje pomerne stabilnou teplotou počas celého roka. Počasie im však celkom nevyšlo, dosť fúkalo a veľmi si opaľovanie na pláži neužili. Navyše práve vypukol vojnový konflikt na Ukrajine, takže sa ich pozornosť sústredila hlavne na správy odtiaľ. Teraz sú už opäť doma a Felix sa pripravuje na svoje koncerty.

​​"Boli sme na týždňovom výlete. Nielen s manželkou, ale aj s niekoľkými priateľmi, dokonca aj s mojím bratom. Bohužiaľ, dovolenka nedopadla dobre, pretože po našom odchode vypukla na Ukrajine vojna, takže sme si ju vôbec neužili a celý čas sme len napäto sledovali správy," zveril sa Felix portálu ŽivotvČesku s hlavnou príčinou neúspešnej dovolenky. Bude si ju musieť zopakovať niekedy neskôr, aby urobil sebe aj manželke po sklamaní radosť. Zatiaľ ale presne nevie, kedy sa tak stane. Je rád, že covid ustupuje a môže spolu s kapelou hrať na živých koncertoch pred publikom, takže to zrejme nebude tak skoro.

"Teraz už určite neplánujem ďalšiu dovolenku. Jednak mám pred sebou veľa pracovných povinností a jednak radšej počkáme do leta a budeme dúfať, že dovtedy sa situácia nejako upokojí a cestovanie bude jednoduchšie," vysvetlil Slováček dôvod odkladu dovolenky. Ale nejaký tip už má v hlave aj teraz. "Páčilo by sa mi Turecko," povedal s poznámkou, že by tam pre zmenu už nechcel ísť len s Dádou, ale aj s ich dvomi deťmi vo štvorici. Zrejme už nemá celkom odvahu byť s Dádou, ktorá má dosť dôvodov nebyť na neverného manžela ako med, len sám. S deťmi majú obaja veľmi dobrý vzťah a tie sú iste spokojné, že sa rodičia zmierili a nerobia škandály, ktoré im riadne znepríjemňovali život.

Pozrite si skvelé vystúpenie Karla Gotta a Felixa Slováčka z pražskej Lucerny v roku 2013: 

Aktuálne má ale Slovíček v hlave hlavne svoju prácu."Mám naplánovaných niekoľko koncertov so svojím orchestrom, vystúpim aj na niekoľkých plesoch a ďalších kultúrnych podujatiach, takže to bude určite príjemné," pochválil sa hudobník v rozhovore. Priznal sa, že mu už veľmi chýbali živé vystúpenia, ktorých si v poslednom čase kvôli lockdownom a obmedzeniam veľa neužil, z čoho nemal dobrú náladu. Ostáva veriť, že na staré kolená sa už všetko na dobré obráti a aj taký sukničkár, ako Slováček, pochopí, že istota manželstva je predsa len na jeseň života najlepšia.

Felix Slováček sa momentálne sústredí najmä na svoju prácu: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie