Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Piaty rozvod sexidolu! Herečka to po 13 mesiacoch manželstva vzdala!
Zdielať na

Piaty rozvod sexidolu! Herečka to po 13 mesiacoch manželstva vzdala!

Archívne video

Ani piaty, či lepšie povedané šiesty pokus o lásku "až naveky", jednej z najväčších sexbomb a idolu mužov od 90. rokov, zjavne navyšiel. Kanadská hviezda Pamela Anderson (54) práve podala žiadosť o rozvod so svojím piatym manželom Danom Hayhurstom. Románik bol vraj len "pandemickou víchricou", ktorá vyprchala.

​Ako prvý o rozvode informoval časopis Rolling Stone. "Pamela miluje tak autenticky, ako žije," uviedol pre neho zdroj z jej blízkosti. Pár potvrdil svoju lásku sobášom na Štedrý deň v roku 2020 vo Vancouveri v Kanade, kde aj spolu donedávna žili v herečkinom luxusnom dome. Predtým, než sa začal ich románik, bol Hayhurst jej osobným strážcom a dodávateľom do jej domácnosti."Spočiatku hovorila, že je pekné byť s obyčajným chlapom, ktorý dokáže vymeniť žiarovku, ale nakoniec, hoci bol fajn, nedokázal naplniť jej ostatné potreby," prezradil zdroj. 

Ich vzťah však od začiatku sprevádzala aj dráma, keď Hayhurstova bývalá manželka Carey zúrivo obviňovala Pamelu, že rozbila a rozdelila ich rodinu. Herečka s ním strávila dva roky počas pandémie a prežívali spolu každú minútu, spoznala ho lepšie aj s jeho horšími stránkami. "Pamela si pritom uvedomila, že Dan v skutočnosti nie je ten pravý. Momentálne to medzi nimi vôbec nie je priateľské, pretože usúdila, že nemajú nič spoločné, nesprával sa k nej tak, ako cítila, že chce, aby sa k nej správal. Hádali sa, aj keď on tvrdil, že chce, aby manželstvo fungovalo," tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti páru.

Pripomeňte si Pamelu ako CJ Parker:

Page Six v roku 2020 exkluzívne odhalil, že Anderson sa s Hayhurstom stretávala po rozvode s predchádzajúcim manželom Jonom Petersom, za ktorého bola vydatá len 12 dní. Po svadbe s Danom poskytli dnes už slávny rozhovor z manželskej postele. "Je to typ muža, ktorého by som pravdepodobne nestretla, keby som nezostala doma, nechodila po svete a nemala sa z toho pritom zblázniť. Je príjemné byť s takým skutočným mužom, ktorý dokáže vymeniť žiarovku," rozplývala sa vtedy zhýčkaná filmová hviezda nad šikovnosťou novomanžela. Jeho predchádzajúca manželka, s ktorou má tri deti, to videla inak. "Je smutné, že ľudia to oslavujú a fandia im, keď sa to začalo klamstvom, popieraním a zásadnými rozhodnutiami pre všetkých zúčastnených," povedala Carey pre Sun po tom, ako sa novomanželia dostali na titulné stránky novín.

Anderson bojuje za slobodu pre Juliana Assangea, ktorý zverejnil nepohodlné fakty:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pamela Anderson ? (@pamelaanderson)

Pre verejnosť je Pamela Anderson spájaná najmä s jej kultovou rolou krásnej záchranárky so sexy krivkami v seriáli Baywotach, no preslávila sa aj jej milostnými aférami a viacerými manželstvami. Popri tom bola vždy aktivistkou za práva zvierat, ale bojovala aj za zastavenie sexuálneho zneužívania a pornografie a podporuje aj slobody prejavu pre zakladateľa WikiLeaks Juliana Assangea. Všetko to vraj berie veľmi vážne, ale menej vážne zrejme berie svoje manželstvá. Bolo ich doteraz šesť, prvým manželom bol Tommy Lee, s tým má dvoch synov, ďalší bol hudobník Kid Rock, dvakrát sa potom vydala za Ricka Solomona, predposledný bol Jon Peterson a zatiaľ posledný Hayhurst.

Súvisiace články

Najčítanejšie