Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Princ William a Kate prekvapili v nemocnici! Už je jasno o štvrtom dieťati!
Zdielať na

Princ William a Kate prekvapili v nemocnici! Už je jasno o štvrtom dieťati!

Archívna reportáž

Asi nikto nepochybuje o tom, že napriek významnému postaveniu v kráľovskej rodine, navyše zviazaní do značnej miery protokolom, si predsa len budúci kráľ William a jeho manželka Kate zachovali mimoriadne ľudskú a bezprostrednú polohu. Pravidelne vtipkujú a niekedy sa zdá, že sa nechajú nahovoriť na čokoľvek. Aktuálne ale mali na práci seriózne povinnosti - boli povzbudiť zdravotníkov v jednej z anglických nemocníc, no predsa len sa to napokon opäť zvrtlo na zábavu.

​Už pomaly odkedy sa narodil pred tromi rokmi najmladší z potomkov symaptického páru vojvodov z Cambridge ľudia špekulujú, či a kedy príde číslo štyri. Najmä reči o tom, že čerstvo 40-ročná Kate by ešte jedno bábo veľmi chcela, nemajú konca. Aktuálne sa tak trochu aj potvrdilo, že je to William, ktorému zjavne tri deti úplne stačia.

Počas štvrtkovej návštevy nemocnice Clitheroe Community Hospital v anglickom Lancashire si totiž doberal svoju manželku Kate Middleton, že už nechce mať viac detí. "Nedávajte mojej manželke žiadne ďalšie nápady!" varoval so smiechom prítomných zamestnancov 39-ročný William, keď sa rozplývali nad Kate s bábätkom v náručí. Zjavne rozcítená Kate si malé dievčatko v náručí veľmi užívala, až jej manžel musel s humorom vtipne dodať: "Neber si ju so sebou!".

Zdá sa, že v tomto vzťahu sa mráčiky takmer nevyskytujú:

​Kate sa už dávnejšie priznala, že vojvoda z Cambridgea nechce mať viac detí, keď ešte v roku 2020 pre People povedala: "Nemyslím si, že William chce ďalšie". To však neznamená, že si následník trónu otcovstvo neužíva, pričom  vyzdvihol svoj osobnostný rast, odkedy sa stal otcom. "Som oveľa emotívnejší, ako som býval," povedal William, ktorý je z rodiny, kde sa citmi nikdy príliš neoplývalo. "Nikdy som sa príliš nerozčuľoval a nerobil si starosti. Ale teraz vás aj tie najmenšie maličkosti rozcitlivejú, oveľa viac sa vás dotknú veci, ktoré sa dejú vo svete, myslím, ako otca. Jednoducho preto, že si uvedomíte, aký je život vzácny, a na všetko hľadíte z tejto perspektívy. Predstava, že nebudete môcť vidieť svoje deti vyrastať, je strašná," vyznal sa princ, ktorý vo veku 15 rokov prišiel o vlastnú matku, princeznú Dianu.

Pozrite si videjko z nemocnice:

Middletonová tiež básnila o svojich deťoch, ale priznala aj zložitosť rodičovstva. "Pre mňa osobne bolo stať sa matkou takou obohacujúcou a úžasnou skúsenosťou. Niekedy to však bola aj obrovská výzva, a to aj pre mňa, ktorá má doma podporu, akú väčšina matiek nemá," priznala úprimne. "Je to plné zložitých emócií radosti, vyčerpania, lásky a obáv, ktoré sa miešajú dohromady. Vaša základná identita sa zo dňa na deň zmení. Od toho, že sa považujete predovšetkým za jednotlivca, sa zrazu stávate predovšetkým matkou. A pritom neexistuje žiadna kniha pravidiel, žiadne správne alebo nesprávne - musíte sa jednoducho rozhodnúť a urobiť to najlepšie, čo dokážete, aby ste sa postarali o svoju rodinu," zhodnotila veľmi múdro skúsená mama Kate. Kráľovský pár  má spoločné deti, 8-ročného princa Georgea, 6-ročnú princeznú Charlotte a 3-ročného princa Louisa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie